perjantai 21. syyskuuta 2012

Desigual Living

En tiedä kuinka uusi juttu tämä on, mutta itse hokasin vasta viime viikolla, ETTÄ DESIGUALILLA ON MYÖS LIVING-MALLISTO, JOSSA ON LAKANOITA, PYYHKEITÄ JA KEITTIÖJUTTUJA!!!!!! Siis OMG. Ei ollenkaan tiedä hyvää meikäläisen pankkitilille. :D

Mallisto ei ole ihan mahdottoman iso mallien lukumäärässä, mutta esimerkiksi pussilakanoita löytyy yhtä mallia parhaimmillaan kahdeksassa koossa, jos laskin oikein. Aika hyvin sanon minä! :)

Käykääpä tsekkaamassa Desigualin sivut, jos kiinnostuitte. Hinnoissaanhan nuo ovat, mutta niiiiin hienoja... Tässä muutama makupala ja lopussa vielä parit kenkulitkin. :)

Kaikki kuvat www.desigual.com.













4 kommenttia:

  1. Hih, jätetäänpä tännekkin pitkästä aikaa puumerkkiä :)
    En ole koskaan ennen kuullut em. paikasta, mutta postauksen kuvista huomasin ainakin kuosien olevan erilaisia ja ihanan erikoisia! Pitääpä käydä joskus vilkuilemassa..

    Hyvää syksyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips! Kiva kuulla sustakin! :) Desigualista on tullut mun lempimerkki. Harmi vaan kun budjetti ei anna ihan koko vaate- ja sisustusmallistoa ostaa. :D Tykkään niin paljon heidän erilaisista printtikuoseistaan. Kannattaa käydä kuikuilemassa! Kivaa syksyä sinullekin!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...