torstai 20. syyskuuta 2012

Muutoksen tuulia...

Heips pitkästä aikaa! Otin tällaisen vähän pidemmän luovan tauon bloggaamisesta. Silti tänne on tällä välin tullut lisää lukijoita, jeeee!!! Tervetuloa!!! :)

En ole liiemmin edes vieraillut lukemassa blogeja viime aikoina, pahoitteluni! En ole kuitenkaan blogistaniaa täysin unohtanut, täällä ollaan taas! :) Jotenkin kiinnostus ja innostus lopahti täysin hetkeksi aikaa. Mistä lie sitten johtui. Koko ajan mielessä on kuitenkin kytenyt ajatus halusta jatkaa bloggaamista, mutta entiseen malliin jatkaminen ei huvita. Joten muutoksia Pinkin työhuoneen nykyiseen linjaan on tulossa. Kiitos hyvästä ideasta äiti! :)


Viime aikoina olen enemmän ja enemmän innostunut valokuvaamisesta. Jopa niin paljon, että suunnittelen siitä itselleni uutta ammattia. Taitoni eivät kuitenkaan ole vielä sillä tasolla, että uskaltaisin jättää päivätyöni kenkäkaupassa. Elämästäni on ammatillisessa mielessä pitkään puuttunut intohimo. Siis huom. AMMATILLISESSA mielessä, avioliitto rakkaan siippani kanssa voi paremmin kuin hyvin! :D Olen sellainen taiteilija pohjimmiltani, että en halua tehdä koko loppuelämääni työtä, joka on ihan kivaa, että tulen toimeen ihan ok. Tarvitsen haasteita ja haluan käyttää luovuuttani. Valokuvaus olisi loistava ratkaisu tähän. Vaikka olen koulutukseltani muusikko, en halua enää palata muusikon ammattiin. Siihen minulla ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista kiinnostusta ja intohimoa enää, vaikka kuinka yrittäisin ajatella.

Elikäs, Pinkki työhuone tulee jatkossa keskittymään entistä enemmän kuviin. Facebook-sivuilla aina silloin tällöin olen julkaissut kuvia, joita en tänne blogin puolelle ole laittanut. Mutta nyt rupean julkaisemaan kuvia täälläkin useammin. Ilman sen kummempia tekstejä. Pidempiä stooreja esim. matkoista, resepteistä, sisustuksista ja ravintoloista teen silloin kun inspiraatio iskee. Eli varoituksen sana, "kunnon" tekstipostaukset vähenevät. Reilusti. Jatkan yhtä omaperäistä linjaani: teen mitä huvittaa enkä pitäydy missään tietyssä aiheessa. Toivottavasti silti pysytte mukana matkassa jatkossakin! :)

Loppuun vielä kevennys ideastani wc-paperirullien säilyttämisestä kuin kymppiuutisissa ikään. Koska haluan säilyttää rullat siellä missä niitä käytetäänkin, mutta kun kaappiin ei mahdu --> pyramidi kaapin päälle. :) Mukavaa loppuviikkoa!10 kommenttia:

 1. Niimpä, usein se ihan kiva ei riitä jos on mahdollisuudet tehdä jotain mihin tuntee intohimoa, sitä kohti siis!
  Käyhän vilkaisemassa mun blogista 10 kuvaa kesään haaste ja on siellä kilpailukin käynnissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Nyt ei vain malttaisi odottaa sitä hetkeä, kun oikeasti osaan jo kuvata hyvin... :D

   Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo haaste ja kilpailuun tulen myös osallistumaan! :)

   Poista
 2. Hyvä Maria!!

  Tätä olen odotellut :).

  VastaaPoista
 3. Wau, oikea asenne, go for it! Mielenkiinnolla odottelen uudistuksia :)

  VastaaPoista
 4. Valokuvaus on kiinnostavaa, olen itsekin siitä koko ajan vain enemmän ja enemmän kiinnostunut. :) Tervetuloa Facebookiin mun ikiomalle kuvasivulle ;)

  https://www.facebook.com/photographsbyis

  Ja tsemppiä tulevaisuuden ammatinvalintoihin, itselläkin moisia juttuja pohdinnassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain ja samoin kovasti tsemppiä sullekin! :) Ei ole helppoa, kun ei vielä tiedä mikä itsestä tulee isona. Tai nyt alkaisi jo vähän hahmottua. :)

   Kiitos vinkistä, käynpä pikaisesti tutustumassa sun sivuun! :)

   Poista
 5. Ehdottomasti kannattaa mennä intohimon "perässä", mikään ei ole niin raastavaa kun ihan kivan suorittaminen päivästä toiseen kun intohimo ja luovuus kuplii pinnan alla. Ei muuta kun tsemppiä valitsemallesi tielle!
  Itsekin juuri pistin asiat elämässä uuteen järjestykseen, tosin en vielä vaan tiedä mikä musta tulee isona.
  Niin ja tervetuloa KotiKolosen lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raastava on niin oikea sana! :) Kiitos vain, eiköhän tämä elämä ala järjestyä tästä hiljalleen. Tsemppiä sinullekin ja onnea uudistuksesta! Kovasti voimia sellainen vaatii.

   Kiitos vain ja tervetuloa sinullekin tänne lukijaksi! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...