maanantai 20. elokuuta 2012

La Case de cousin Paul -pallovalosarja

Hetken olen jo miettinyt, millä saisin piristettyä parvekkeemme tyhjää valkoista seinää säkkituolin yläpuolella. Tai no, onhan siinä nyt tietty tyylikäs metallinen kuivaustanko, mutta se ei ihan yksinään somisteeksi riitä minun silmääni.

Kuva: www.stockmann.com


29,90 euroa valosarja Stockmannilla kustansi. Tähän hintaan mielestäni ei enää tarvitsisi käyttää aikaa ja askarrellap***arrella (anteeksi kielenkäyttöni) palloja kiinni itse valosarjaan. Palloissa on pieni reikä, josta "tuikku" pitäisi änkeä sisään, mutta reikähän on toki liian pieni. Ei muuta kun mattoveitsi kauniiseen käteen ja viiltoja tekemään 20:een palluraan... Hienot ne kyllä on ja tykkään kovasti, joten kaikkea sitä tekee kauneuden eteen... :) Tästä hässäkästä se kaikki lähti:





Mutta kyllä minä tykkään!!! Vähän ehkä orvoilta ne tuossa isolla seinällä vielä näyttävät näin päivänvalossa ainakin. No, parempi tuo seinä nyt on kuitenkin kuin ennen. Jospa sitä joskus hankkisi vaikka toisenkin setin... :) Ostin läpinäkyvää kaksipuolista teippiä, jolla kiinnitin pallurajohdon muutamasta paikasta seinään. Ilmeisesti pystyisin teipillä liimaamaan vaikka itseni seinälle roikkumaan, sen verran vahvaa tuntuu olevan... :D

Tässä ensin pari kuvaa päivänvalossa. Sitten piti odottaa muutama tunti tämän postauksen viimeistelyä ja julkaisemista, että tulee ilta ja pimeä, että sai iltakuvat valot päällä. :D
 







 *************

...vihdoin se pimeys koitti ja pääsin kuvaamaan päälläolevia valoja. Muuten haastavia kuvattavia! No, tässä nyt parhaimmat otokset n. 1658 ruudusta... On ne niin kivat, mieskin tykkäsi! :)











26 kommenttia:

  1. IHANAT!! Ja sopivat täydellisesti tuohon. :) Ja ne sopivat myös sisään myöhemmin, jos partsilla ei tartte. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sepä se, että monikäyttöiset ovat. Nyt pimenevissä syysilloissa ovat tosi kivat parvekkeella! :)

      Poista
  2. no tottamaar, on ne kyllä todella suloiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps mun blogissa on sulle "jotain".. :)

      Poista
    2. Kiitos paljon, kävinkin jo kurkkimassa! :) Nämä yllärit ovat aina niin ihania ja kivoja, kiitos! :)

      Poista
  3. Hei, nytpä eksyin minäkin tänne, kun bongasin sut mun lukijalistalta :) Tosi söpöset valot, ihanaa tunnelmaa luovat. Nyt voivat sitten tarkkasilmäiset alkaa kauhistella, että elokuussa jo jouluvaloja jollakin parvekkeellaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, kiva kun eksyit tänne! :) Hahaa, niin muuten saavatkin kauhistella! :D Enpä hoksannut tuota ajatella, mutta ihan varmaan puheita syntyy ohikulkijoilta ja naapurin mummoilta! :D :D

      Poista
  4. Minäkin hankin nuo ihanat palleroiset meille vähän aikaa sitten ja tykkään niiiin paljon :) Meillä ne päätyivät olohuoneeseen verhotankoon roikkumaan, antavat kaunista tunnelmavaloa siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä niin kivat pallurat! :) Just se on tosi hyvä, että eivät ole liian kirkkaat ne valot, vaan luovat just sopivan tunnelmavalaistuksen.

      Poista
  5. Aikas söpöset pallukat! Pitäisköhän sitä itsekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöiset ovat joo! :) Jonkun aikaa pystyin vastustamaan kiusausta, mutta sitten retkahdin. Ennustan, että kohta löytyy kuvia palluroista sunkin blogista! ;)

      Poista
  6. Heissan pitkästä aikaa! En ole ehtinyt aikoihin blogeihin. Tänne on ollut jo ihan ikävä! Onpas ihanat palleroiset. Olet ottanut upeita kuvia niistä, kun hämyinen tunnelma välittyy tänne asti.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Kiitos vain, nuo pallurat ovat kyllä niin kivat! :) Pimeisiin syysiltoihin sopivat paremmin kuin hyvin.

      Poista
  7. Noi on niin ihanat. Mun täytyy varmaan tilata just ton väriset lastenhuoneeseen kun ne on stockalla alessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ilman muuta kannattaa tilata, jos vielä kerran alennuksellakin saa! :)

      Poista
  8. Oi, olen tässä jo monessa blogissa ihaillut nuita valoja ja nyt kun ovat stockalla vielä alessa niin on varmaan pakko tilata, niin tunnelmallisia ovat. Mistä löysit tuota teippiä millä sait nuo kiinnitettyä seinään? Minkä merkkistä se on? Itse en ole vielä mitään niin vahvaa tavaraa löytänyt että nuin hyvin seinässä pysyisivät niin olisi kiva tietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistä tilaten vaan! :) Stockalta tuon 2-puolisen teipinkin ostin silloin, paketissa luki, että teippi kestäisi myös ulkotiloissa. No, muutaman päivän kestikin, mutta nyt teipit ovat jo pettäneet... Ajattelin naputella vähän nauloja ja koukkuja parvekkeen seinään. :D Veikkaan, että sisällä teipit olisivatkin pitäneet, mutta lasitetulla parvekkeella tulee väkisinkin sen verran kosteaa, ettei teipit sitten pysyneet paikoillaan.

      Poista
  9. Upeat valot! Kumpa tuollaisia saisi myös vaaleana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä niin kivat! Ja nyt joulun aikaankin ihanat. :) Kävin tuolla tämän valmistajan kotisivuilla, niin siellä oli sitten ainakin olemassa vaalea setti! Se on sitten eri asia saako niitä kuinka Suomesta... Kannattaa etsiä! :) Tästä voit klikata itsesi katsomaan vaaleaa valosarjaa.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...