keskiviikko 1. elokuuta 2012

Grillisalaatti

Arvonta on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Tänään suoritan arvonnan ja julkistan voittajan sitten toisessa postauksessa.

Mutta pakko oli tänne tulla raportoimaan meidän eilisillan ex tempore -mökkiruoka. Luovuus oikein kukki meidän päächefillä (mieheni) ja hänen yhtä taiteellisella assarillaan (minulla). Kuvaa tästä gourmetpalasta ei mihinkään laitteeseen tallentunut, sen verran nälkä saunan jälkeen jo oli. Ja toisekseen en hyvin epäilevänä uskonut, että kehtaisin tämän sössön ohjetta missään julkisesti jakaa. :D Mutta uskokaa tai älkää, tämä resepti oikeasti toimii! :D


Grillisalaatti kahdelle

3 tomaattia
2 makkaraa
1 pkt halloumijuustoa
Ruohosipulia
Mustapippuria
Sokeria

Grillaa ensin erikseen makkarat ja tomaatit kokonaisina, sekä viipaloidut halloumit (helpoimmin käyttäytyvät folion päällä parilalla). Tomaatit voivat hyvin saada vähän väriä pintaansa (lue: kärvähtää).

Pilko tomaatit (poista kannat halutessasi), makkarat ja halloumiviipaleet ja sekoita kulhossa. Heitä sekaan pieni kourallinen silputtua ruohosipulia, vähän pippuria ja hyppysellinen sokeria. Sekoita ja nauti! :)

Huom. suolaa EI tarvitse! Emme laittaneet ollenkaan suolaa makkaran ja erittäin suolaisen halloumijuuston takia.

Kaikkea sitä meilläkin kokataan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...