torstai 2. elokuuta 2012

Arvonnan voittaja!

Tittididiididii! Olen nyt arponut herkkupaketin voittajan ja hän on...


Paljon onnea! :)


23 arvan joukosta Random.org arpoi voittajaksi 11. kommentin eli Tainan kommentin:

Onnea 1-vuotiaalle! :)
Mä tykkään lukea kaikenlaia puhdintoa asiasta ja asian vierestä, elämästä ja sen ilmiöistä.
Vaikkapa rakkaudesta, ystävyydestä, työstä, vapaa-ajasta. :)
mutta jatka samaan malliin vaan, hyvin sä vedät!
Ihania kesäpäiviä valmentajalle! ;)


 Nyt en saa kuvaa herkkupaketista, koska se on kotona ja me ollaan vielä mökillä, mutta purkkeja ja purnukoita on Tainalle lähdössä. :)Kiitos teille kaikille arvontaan osallistumisesta ja onnitteluista! :) Sekä tietenkin hyvistä postausideoista! 

Eniten toivottiin sisustamista, kodin esittelyä, askartelua ja diy-juttuja, mutta yllättävästi myös kauneudenhoitojuttuja. MINULTA, o-ou! :D Mutta ehkäpä joku päivä räväytän ja kirjoitan jotain kauneudenhoitoon liittyvää. :) Kaikki tulleet ideat ovat kyllä sellaisia, joista tulen jatkossa kirjoittamaan, edellisten lisäksi vielä shoppailusta, matkailusta, ruoasta ja ravintoloista. Toivottiin myös postausta valokuvauksesta, en ole hoksannutkaan, että voisin kamerajutuista kirjoittaa! :) Tunnen olevani kuvauksessa niiiiiin noviisi, kun en vielä osaa kaikkia hienouksia. Mutta toki tämän aiheen toteutan joskus.

Lisäksi oli kauhean kivaa saada tietää, että tykkäätte höpinöitäni lukea, vaikka aiheet heittelevät laidasta laitaan. Olen sitä monesti miettinyt, että kun en halua rajata juttujani vain tiukasti sisustukseen tai käsitöihin tai ruokaan, vaan kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa, että onko siinä kenenkään mielestä mitään järkeä. Onneksi on, jatkan siis samaan holtittomaan malliin! :D


3 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...