perjantai 26. lokakuuta 2012

Keittiön muutos

Joku päivä vähän jo vinkkasin tulevasta keittiön seinän muutoksesta, ihan vain vähän innoissani olen. :D Mutta nyt minulla on maalit ja homma on vain toteuttamista vaille valmis! Teen yhteistyötä Tikkurilan kanssa ja testaan heidän uutuusglittermaaliaan Taika Stardustia. Maalaamisen pitäisi sujua tällaiselta minunlaiselta amatööriltäkin. :)Eli pohjalle tummanruskeaa ja päälle kullanväristä kimallemaalia. Esitekuvissa näytti ainakin niiiiin hyvältä! :)

Mutta siis, lähtötilanne on tämä (huomatkaa ihana kotoisa sekamelska joka puolella):Operaation ensimmäinen vaihe on kirjahyllyn purkaminen. Tuleepa samalla käytyä kamat läpi... :D Luovumme kokonaan tuosta kirjahyllystä ja tilalle siirretään olohuoneesta tummanruskeat Ikean Billy-hyllyt, joissa on lasiovet. Joten lasit, keittokirjat ja viinipullot saadaan talteen ovien taakse mukavasti jatkossakin. Sitä paitsi Billy-hyllyt ovat pikkuisen kapeampia syvyydeltään, joten tulee vähän paremmin tilaa ruokapöydän ympärillekin.

BTW, tuo hylly siis lähtee meiltä pois, joten jos joku haluaa sen ostaa pois, niin olkaatten hyvä vaan! :) Kyseessä on suomalainen laatuhylly, huonekalutehdas Nurmelan valmistama hylly, täyttä puuta. Saapi laittaa sähköpostia pinkkityohuone(at)gmail.com, jos kiinnostusta herää! :)

Kukkatapetti on edellisten asukkaiden laittama ja siitä ihan tykkään, mutta nyt alkoi kyllästyttää. Ollaan kuitenkin jo puolitoista vuotta asuttu tässä kodissa! :) Eli seuraavana hyllyn tyhjäämisen jälkeen olisikin sitten tapetin poistaminen, jihuu... Pitäkää peukkuja, että tapetti lähtee helposti tapetinpoistoaineella! :) En ole ennemmin semmoista hommaa tehnytkään, että katotaan kuinka rouvan käy.

Semmoista tällä hetkellä, raportoin sitten enemmän, kun saadaan homma etenemään. Mutta eikö se niin ole, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty... :D

Lumisin (!!!) terveisin, Maria

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista nähdä millainen seinästä tulee. Googlailin pikaisest, mutta ainakaan Tikkurilan omilla sivuilla efekti ei kuvissa hirveän hyvin näy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan lopputulosta! Kunhan sen "joku" vaan maalaisi. :D Joo mua vähän varoiteltiinkin Tikkurilan päästä, että tästä on aika haastavaa saada kuvia. Katotaan onnistunko taltioimaan edes jotenkin!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...