torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!

Ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! <3 <3 <3 Ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

Ajattelin esitellä uudet lempilakanani. :) Olen jo varmaan parin vuoden ajan jokaisella Ikea-reissulla hypistellyt näitä Lyckoax-lakanoita ja nimenomaan violetilla kuviolla. Joka kerralla olen kuitenkin ihmeellisesti onnistunut kovettamaan itseni ja ollut ostamatta lakanasettiä. Meillä kun noita lakanoita on ihan riittävästi. :) Jokin aika sitten anopin kanssa käytiin pyörähtämässä Ikeassa ja annoin nyt itselleni luvan ostaa ne lakanat, kun niitä kerran vielä oli ja tuplakokoisenakin. Ja ne ovat iiiihanat! :)
Kiinnittäkää erityistä huomiota petaukseen! :D Ryppyiset lakanat sikinsokin sängyllä - welcome to our world! :) Ihanan pehmeät lakanat kyllä ovat, tuntuvat mukavalta. 


Me muuten pidämme pussilakanaa ja peittoa erikseen, koska olen niin levoton nukkuja. Näin talvella yleensä kyllä peittokin pysyy päälläni, mutta monesti keskellä yötä heivaan peiton päältä ja nukun pelkän pussilakanan kanssa. Yleensä sitten aamuyöstä kaivan peiton takaisin päälle... En kuitenkaan osaa nukkua ilman mitään "päällikettä", joten olen todennut, että tämä vaihtoehto on paras. Peitto ei voi olla pussilakanan sisällä, jos kuumuus yllättää. Eikä ole kauheasti haitannut miestäkään tämä järjestely, vaikka tuplaleveä peitto meillä onkin. :) Ja onhan se kätevää sitten aamulla - jos viitsii - heittää peiton päiväpeitoksi. Pikapetaus! :)
Yksi miinus Ikean pussilakanoissa periaatteessa on. Tai ainakin tässä ja toisessa pussilakanassa jonka omistamme. Jos siis pitäisi peittoa sisällä lakanassa. :D  Tiedättekö ne kädenmentävät reiät toisessa päässä lakanaa, kun toisesta avonaisesta päästä peitto pujotetaan sisälle. Pikkureiät helpottavat huomattavasti peiton pujottamista lakanan sisälle, mutta Ikean pussilakanoissa näitä reikiä ei ole. Kävin tämänkin lakanan läpi moneen kertaan, mutta käsireikiä ei löytynyt. Mutta, ei ole meidän ongelma, kun peittoa ei pidetä lakanan sisässä. Ajattelin kuitenkin jakaa tämän asian teidän kanssanne. :D

Happy Valentine's Day! :)

10 kommenttia:

 1. Onpas kivat lakanat. On se aina joskus kiva ostaa jotain uuttakin kotiin. Pitää sitten vain luopua jostain vanhasta :). Niin ja hyvää ystävänpäivää sinnekin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) Nuo lakanat jäi niin häiritsemään mieltä, että pakko ne oli sieltä kotiuttaa. Tosin mistään en vielä ole luopunut näiden tieltä... :D

   Poista
 2. Mukavaa ystävänpäivää.

  Itselläni ei kovin erikoinen päivä ole ollut, mies oli iltavuorossa joten ei oo voitu tehdä mitään yhdessä. Ei me kyllä ystävänpäivää sinänsä vietetä, mutta toisinaan on ihan tosi ärsyttävä olla yksin kotona kun toinen on töissä. Ja aika monet mun kavereista asuu ihan muualla kuin täällä missä itse asun. Eli esim. mun kotiseudulla johon on noin 400km matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvin tavallisissa merkeissä meilläkin päivä meni, tosin minulla sattui olemaan vapaapäivä töistä. Sen verran juhlistettiin ystävänpäivää, että hain kaupasta sydämenmuotoiset suklaaleivokset iltapalalle. :D

   Se on kyllä välillä hyvin ärsyttävää, kun työvuorot sattuvat ihan eri aikoihin! Meilläkin on nyt tämä viikonloppu niin, että kun miehelläni kerrankin sattuu olemaan ihan vapaa viikonloppu, niin tottakai itse olen sitten päivät töissä. Mutta no can do, ehkä joskus sitten on taas yhteistäkin aikaa! :)

   Poista
 3. Ihanaa ystävänpäivää ihanainen <3

  VastaaPoista
 4. Ruotsalaista v**tuilua :D (viittaan siis lakanoiden reiättömyyteen)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyl ihana kuosiset lakanat :) Muakin niiiiin ärsyttää "reiättömät" lakanat, meillä taitaa harvassa, ehkä parissa kolmessa lakanoissa olla reiät, siks mä ehkä käytänkin aina vaan pareja lakanoita, likaantuessa pesu ja ollaan ilman kunnes kuivuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Rimmaavat vielä niin hyvin meidän makkarin violetteihin verhoihin. Hyvä ostos kerrankin! :) Mulla ei ennen Ikean lakanoita ollut tullut vastaan reiättömiä lakanoita niin olin eka ihan huuli pyöreenä. Mutta kaikkea sitä oppii! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...