keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Aurinkoinen pyörälenkki

Tänään vapaapäivänä oli pakko päästä ulos, lämmintä oli parikymmentä astetta ja aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta. Päätin lähteä pyöräilemään Vanhankaupungin lahden ympäri ja kilometrejä kertyi iPhonen urheiluappsin mukaan kuutisentoista. Nappasin kameran mukaan ja pysähtelin pitkin matkaa kuvaamaan, kivaa! Huomatkaa kuvissa ihana punainen mummopyöräni! :)
Huomatkaa tämän kuvan idea: joutsen tuolla vedessä keskellä kuvaa. :)

Satumetsä keskellä Helsinkiä!

Viikin maisemat ovat ihania, tulee niin kotoosa olo ja Pohojammaan lakeus mieleen.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tänks vaan! :) Vajaa parisataa kuvaa sitä muistikortille kertyi, mutta osasin sentään raakata nämä muutamat tänne. :)

   Poista
 2. ÄÄÄ! Olis niin ihana tehdä piitkiä pyörälenkkejä näin kesällä! Harmi vaan kun mun jopo pöllittiin joulun alla.. Eikä ollu ensimäinen pöllitty jopo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Tuo on niiiiiin ärsyttävää! Mun mieheltä pöllittiin pyörä viime kesänä meidän taloyhtiön LUKITUSTA pyörävarastosta. Ilmeisesti pyörä ei ollut lukossa, näin muisteltiin. Mutta kuitenkin. Voi kökkö sentään! :(

   Poista
 3. Oih, Viikin lehmut on pihalla. :) Ihania.
  Ja vieläkös noi lintujen bongaustornit on pystyssä, tuolla on tullut lapsena/nuorena hengattua, kun siinä lähistöllä koko nuoruuden asuin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä ne lehmät röhnöttivät aitauksessansa. :) Tuon kuvassa olevan tornin lisäksi reitin varrella oli viitat pariin muuhunkin lintutorniin, niissä en sitten käynyt. Mutta kyllä niitä siellä näkyy olevan! Suosittelen kyllä joskus kiertämään tuon reitin, siellä on niin paljon nähtävää, hienot maisemat! :)

   Poista
 4. Blogissani on sulle haaste :)

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/06/iittalaa.html

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...