perjantai 15. kesäkuuta 2012

Taste of Helsinki

Vietimme eilispäivän ystäväpariskuntamme kanssa ihanassa Taste of Helsinki -tapahtumassa, joka jatkuu Musiikkitalon takana olevassa Kansalaistorin puistossa vielä sunnuntaihin asti. Tapahtumassa on kymmenkunta suomalaista huippuravintolaa, joiden annoksia saa maistella hyvien viinien ja muiden juomien kanssa. Kerrassaan mahtava tapahtuma, kannattaa mennä käymään! :)



Akseli Herlevi ja Pipsa Hurmerinta

Kaikista syömistämme annoksista en tietenkään muistanut ottaa kuvia. :) Ja nämä kaikki kuvatkin on otettu iPhonella, yllättävän hyviä tuli, vaikka eivät tietenkään järkkäritasoisia. Mutta on nyt edes muutamista annoksista! :)

Bistro O Mat: Gambas Paris, grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää

Muru: Sir Lintsin paté, marinoituja sieniä ja punasipulihilloketta

Farang: Rapeaa possua palmusokerikaramellia, riisiviinietikkaa


Bistro O Mat: Fraise, mansikoita ja marenkia

Demo: Mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea ja raparperia







12 kommenttia:

  1. Nam mitä ihania annoksia! Mautkin lienevät olleen kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maut olivat kyllä enemmän kuin kohdillaan! :) sekin oli kivaa, kun otettiin porukassa eri annoksia niin sai sitten maistella useampaa ruokaa. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna, sen verran mukavaa oli! :)

      Poista
  2. Olipa ihana päivä ja mahtava tapahtuma - kiitos seurasta! :)

    VastaaPoista
  3. Hei linssilude, vilahdat myös Hesarin videossa :)

    http://www.hs.fi/videot/Taste+of+Helsinki+-tapahtuma+ker%C3%A4si+herkkusuita+T%C3%B6%C3%B6l%C3%B6nlahdelle/v1305574599503

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEEEEEE!!!! MY 3 SECONDS OF FAME!!!!!! :D :D :D :D Kyllähän ne pinkit caprihousut siellä lopussa vilahti! :D No pääsin mä sentis edes johonkin taltiointiin aiheeseen liittyen. Eivät meinaan julkaisseet mun hienoa suomenkielistä haastattelua siellä svenska ylessä, hittolainen! :D Pitää vissiin ruveta opettelemaan puhumaan paremmin ruotsia, niin jos sitten pääsisi ihan telkkariin. :D

      Poista
  4. Ihanan herkullisen näköistä! :)

    VastaaPoista
  5. Moikka!

    Osaisitko auttaa minua minun typerän ja yksinkertaisen ongelman kanssa: miten blogiin saa laitettua nuo "You might also like" ja "seuraa blogia Bloglovinin / Blogilistan kautta" -kuvakkeet ja linkit?

    Kirpparikeiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti hetken muistella, mitä kautta nämä aikoinaan hankin, mutta täältä tulee tietoja! :)

      "You might also like..." tulee LinkWithin-palvelusta ladattavalla widgetillä, eli klikkaa tänne: http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget ja sieltä sitten ohjeiden mukaan saat koodin pätkän asennettavaksi Bloggeriin. Bloggerin ulkoasu-sivulla kun tämän vetää suoraan blogitekstin alle, niin pitäisi sitten ruveta näkymään postausten lopussa.

      Sit kuvakkeet ja linkit Blogloviniin ja Blogilistaan saa niistä palveluista itsestään, kun kirjaudut/rekisteröidyt niihin sisään. Bloglovinissa on "Widgetit"-osasto ja sieltä voi valita millaisen kuvakkeen haluaa ja asentaa Bloggeriin. Blogilistalta taas saa html-koodipätkän, jonka voi asentaa sivupalkkiin, kun valitsee sieltä Bloggerin Lisää gadget -osastosta Html/Javascript-gadgetin asennettavaksi.

      Toivottavasti näistä oli jotain apua! :)

      Poista
  6. Konsepti vaikutti mielenkiintoiselta, mutta muiden menojen takia jäi väliin. Toivottavasti toteutetaan ensi vuonna uudestaan, jotta pääsen mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinko tapahtuman Facebook-sivulta vai mistä, mutta jossakin kommentissa ainakin suunniteltiin jo ensi kesän tapahtumaa, jossa on otettu opiksi tästä ensimmäisestä. Eli luultavimmin pääset mukaan sitten vuoden päästä, suosittelen lämpimästi! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...