tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ihana juhannus!

Kovasti paljon tervetuloa uusille lukijoille! :)

Vietimme koko juhannuksen mökillä ystäviemme kanssa. Oli niiiiiiiin kivaa ja rentouttavaa! :) Lähdimme torstaina illalla ja tulimme vasta maanantaina aamulla takaisin kaupunkiin. Käytimme joka minuutin hyväksi! :)


Juhannusaatoksi sattui tosi hieno päivä, aurinko paistoi taivaan täydeltä ja mittarikin näytti pariakymmentä astetta. Päivän päätteeksi näkyikin sitten enemmän ja vähemmän punertavia nenänpäitä ja hartioita. :) Lauantai ja sunnuntai kuluivat pilvisemmissä merkeissä, mutta ei estänyt hauskanpitoa ja yhdessäoloa. Mikä juhannuksessa onkin tärkeintä, söimme enemmän kuin hyvin, saunoimme ja nautimme mökkeilystä!

Aattopäivänä pouhuutimme nuotiota koko päivän ja teimme rosvopaistia. Koko prosessi tallentui kuviksi ja ajattelin tehdä rosvopaistista ihan erillisen postauksen. Mutta muuten juhannusmenumme koostui mm. ribseistä, uusista perunoista, grillatuista kasviksista, itse tehdyistä hampurilaisista (sairaan hyviä!!), halloumista, mansikkakakusta... Herkkuja herkun perään! :)

Veneretkelläkin kävimme järvellä sunnuntaina ja toimme saaliiksi muutaman hauen. Pidemmittä puheitta, antakoot juhannuskuvat puhua puolestaan! :)


Alkuyöstä järven pinnalle muodostui aina usvaa, oli upean näköistä! Yritin parhaani mukaan tallentaa aavemaisen näyn kameraan... Ilmeisesti ilma on tässä vaihessa kylmempää kuin järvivesi, minkä takia usvaa muodostuu. 

Rosvopaistinuotin savu leijailee kauniisti.


Kiitos Tarjalle tämän kuvan ottamisesta! :)
6 kommenttia:

 1. Kyllä näyttääkin ihanalta teidän mökkijuhannus :). Upeita kuvia ja voin vain kuvitella, kuinka hyviä herkkuja söitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kyllä oli ja niin ihanan rentouttavaa. Tai eihän mökillä tietty muuta voikaan tehdä kuin rentoutua. :) Eikä päästy nälkääkään näkemään! :D

   Poista
 2. voi huokaus miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) Pyörin kärppänä joka paikassa kameran kanssa varsinkin aurinkoisimpana päivänä perjantaina. Iltaisin auringonlaskun aikaan sitten parkkeerasin itseni jalustoineni terassille kuvaamaan. :)

   Poista
 3. Ihana tuo kuva, jossa aurinko laskee rasvatyynen järven taa.

  Aatto oli todella onnistunut sään puolesta, vaikka Juhannuspäivänä ja sunnuntaina olikin pilvistä ja sateista, monena vuonna aatto on ollut pilvinen ja viileä ja vasta sunnuntaina on alkanut lämpiämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Onneksi auringonlasku ei meillä Suomessa ole niin nopea tapahtuma, että tällainen kuvaajaopiskelijakin ehtii säätää asetukset kohdilleen ja onnistuakin otoksissa. Muistelen vain häämatkaamme Aruballe, missä hyvä kun kissan ehti sanoa, niin aurinko oli jo laskenut horisonttiin. :)

   Aatto oli kyllä niin hieno päivä! Mekin naureskeltiin myös, että onpas nyt harvinainen juhannussää, kun perinteisesti saa pukea villapaitaa päälle ja kärvistellä sateelta suojassa. :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...