tiistai 16. lokakuuta 2012

Pirkka-sushi

Miltäs otsikko kuulostaa? :D Päätin antaa pakastesushille mahdollisuuden, niin epäilyttävältä kuin se kuulostaakin. On siis oikeasti olemassa Pirkka-sushia K-kauppojen pakastealtaissa. Pakkaus sisältää 10 palaa, soijaa, puikot, inkivääriä ja wasabia. Kaikki tykötarpeet siis. Paitsi kuvan nättiä valkoista soijakastikekippoa paketti ei sisältänyt. :)

Kuva: www.pirkka.fi

Muovinen mikronkestävä tarjotin heitettiin susheineen mikroon minuutiksi ja 40 sekunniksi, jonka jälkeen piti antaa vielä huoneenlämmössä lämmön tasaantua muutaman minuutin. Ihme ja kumma, sushit olivat yllättävän hyviä! Eiväthän ne nyt tietenkään hyvälle tuoreelle sushille vertoja vedä. Mutta parempia olivat kuin jotkut saamani huonoimmat ravintolasushit. Uskomatonta mutta totta, kannattaa siis kokeilla! :) Hintaa en nyt valitettavasti enää muista, eikä Pirkan sivuilla ole hintatietoja. Olisikohan ollut jotain seitsemän euron paikkeilla, ehkä...

Seuraavaksi taidan testata Pirkka-macaroneja. :D


6 kommenttia:

  1. Oon muutamann kerran noita susheja kaupassa tiiraillut, mutta en ole uskaltanut ostaa. Täytyypä ensi kerralla ottaa testaukseen. :)

    Pirkka-Macaronit oon jo ehtinyt testaamaan ja ne myös oli yllättävän syötäviä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Kun suhtautuu mahdollisimman epäilevästi etukäteen, kokemus saattaa lipsahtaa ihan positiivisen puolelle! :D Kiva kuulla, että macaronejakin uskaltaa kokeilla, taidan sellaisen paketin ottaa kaupasta mukaan sitten seuraavalla kerralla. :)

      Poista
  2. Mä en hirveästi tykännyt noista pakastesusheista tai no californiarollsit mihin levä kääritty sisäpuolelle, oli ihan hyviä. Mutta toi pakastesushien levä ei maistu mulle. Oon muistaakseni ostanut joskus pakastesushia myös Lidlistä. Muuten leväkin on mennyt tosi hyvin, kun oon tehnyt sushia itse ja kerran hakenut Jyväskylän Sokokselta.

    Mua harmittaa, kun täällä ei oo mitään paikkaa mistä sais sushia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Lidlistäkin saa pakastesushia, sitä en tiennytkään. Mä olin niin tosi yllättynyt noista susheista, kun ajattelin, että se riisi on ihan kuivahtanutta ja kaikkea. Mutta tuoreemmalta ne maistuivat kuin yhden kerran kun hain sushia takeawayna jostakin ravintolasta. En enää paikkaa muista mutta kuitenkin. :D Mutta itsetehty sushi on kyllä melkein parasta kun saa päättää mitä sinne sisälle laittaa! :)

      Poista
  3. Taidan kuitenkin hillitä sushin himoni kunnes viitsin itse rakennella sushini.

    En tajunnutkaan aiemmin, että macarooneja voi pakastaa kunnes hulluilla päivillä näin pakastemacarooneja. Pirkalla en tiennyt niitä olevankaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluiten tietenkin nautin sushini itse tehtynä tai hyvässä ravintolassa! :D Tämä testaus oli ihan puhtaasta mielenkiinnosta, että voiko pakastesushi oikeasti olla syötävää. Ja oli se! :)

      Pakastettuja macaroneja en tosiaan ole ennen maistanut, mutta olen niistä lukenut jo aikaisemmin ja nyt Cinnabaria tuossa ylempänä kommentoi, että hyviä ovat. Testaukseen menevät nekin siis! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...