sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Helmi-valaisimet

Mä oon niiiiiin tyytyväinen itseeni! Nimittäin PESIN IKKUNAT tänään. Voittajafiilis! :) Tosin muistin taas, että ei oo perfektionistille sopivaa puuhaa ollenkaan. Siis niitä raitoja ja kaiken maailman kuvioita jää väkisinkin, vaikka yrittäisi kuinka olla tarkkana!!! ARGH!!!! Mutta saavat nyt olla. Näkee niistä sentis paremmin läpi kuin ennen. :D

Kuva: www.sl-design.fi


Miekkonen lähti kaverilleen katsomaan futisfinaalia. En pistänyt vastaan, saan ihan rauhassa katsoa boksilta kaikkia tallentamiani hömppäohjelmia! :)

Kuva: www.sl-design.fi


Mutta siis aiheeseen, bongasin Sisustusblogista nämä ihanat Helmi-valaisimet. Jokin niissä viehättää minua tavattomasti! Väritkin ovat minun silmääni täydelliset. Heti toivat mieleen Aarikan, mutta Aarikka ei liity valaisimiin mitenkään. Nämä upeat puuhelmistä tehdyt valaisimet valmistaa kokkolalainen Sami Lamberg -design.

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Kuva: www.sl-design.fi

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan näköiset lamput:)Tulee kyllä Aarikka mieleen. Pidän niistä Aarikan kynttiläjaloista, joissa on tuota pallojutskaa. Täytyykin käydä katsomassa noita sivuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olekin! :) Ovat kyllä hienot. Ja jotenkin niin suomalaisen näköiset puuhelmineen. Totta muuten, samaa henkeä on kuin niissä Aarikan kynttilänjaloissa!

   Poista
 2. Voih, ikkunanpesuinspistä odotellen... Toki iloitsen sinun puolestasi ;)Olipas kyllä kauniita lamppuja ja ihanaa että ovat vielä kotimaisiakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraation ikkuinoiden pesu kyllä vaatii ja pitkän henkisen valmistautumisen! Keräsin voimia koko viikon ja sunnuntaina jo sain aikaiseksi. :D

   Poista
 3. Voi kuinka ihania nuo helmi valaisimet ja kiva kirjoitus! :)
  Ovat nähtävästi tulleet myyntiinkin, jospa vaikka viimeistään joulupukki minulle tuollaisen ihanan ison kattolampun mukanaan toisi ;)

  http://valaisintalo.fi/fi/haku?query=helmi-valaisin


  Syysterveisin
  -MinnaP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsiläinen, paljon kiitoksia shoppailuvinkistä! :) Täytyykin heti mennä kuikuilemaan ja aloittamaan myös kirjettä joulupukille. :D Kivaa syksyn jatkoa sinnekin päin!

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...