tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lenkkeilyä

Me treenataan mieheni kanssa yhdessä puolimaratonille! Täytyy ehkä vähän selventää, ettei tule vääriä käsityksiä: eli siis mies treenaa. :) Mutta minä olen valmentaja, täytyyhän jokaisella huippu-urheilijalla valmentaja olla! Sunnuntaina käytiin lenkillä niin, että mies juoksi, kun minä poljin pyörällä vieressä. Tehokasta oli kummallekin! Huomatkaa siis "lievä" tasoero meidän kunnoissa. :D 

Tässä kuva lenkkipolulta, ihan mahdottoman jyrkkä alamäki muuten tuo! En uskaltanut ajaa sitä pyörällä alas, vaan talutin pyörää ja tepsuttelin kaikessa rauhassa alas, kun mies juoksi edellä tuhatta ja sataa. En ole kuitenkaan mikään crossailutyyppi pyörän kanssa. :D
Hauskaa oli käydä yhdessä lenkillä. Eipä olla pahemmin yhdessä käyty, kun tosiaan mies juoksee ihan hyvää vauhtia, johon minun kuntoni ei riitä. Mutta nyt keksin tuon pyöräilyn! On siinä sitten vastaantulijoillekin viihdytystä, kun mies ravaa vieressä ja minä poljen pienimmällä vaihteella punaisella salamallani. :D

Meitä vastaan tuli jokin sporttipariskunta, juosten kummatkin. Niinkin pariskuntalenkkeilyä voi näköjään harrastaa! :D :D :D

Lenkillämme samalla yrttimestarimieheni poimi metsästä jotakin rehuja, joita ajatteli ruoan kanssa valmistaa... Osa lehdistä kuivatettiin ja laitetaan niitä johonkin (???), mutta takiaisista (kyllä, luit oikein) kanafileiden kanssa onneksi luovuttiin, koska eivät maistuneet oikein miltään. Hei, minäkin maistoin! :) Vissiin pitäisi poimia ne ennen kukintoa, näin sanottiin jossain. Jepulis, semmoisia kokeiluja meillä. Tässä siis pyöräni kori reissun jälkeen! Miehenikin mielestä oli erittäin kätevää, että tulin pyörän kanssa mukana. Ei enää tarvitse metsälenkin saalista kantaa käsissä mukana! :DMuistakaahan osallistua 1-vuotisarvontaani täällä! :) Arvonta-aikaa on runsaasti, heinäkuun loppuun asti. Kannattaa osallistua, voit päästä nauttimaan Ranskan herkkuja! :)

Jos tänään ehdin pakkauksen lomasta, kirjoittelen ja ajastan pari postausta lomamme ajaksi. Jos en ehdi, palaamme taas reilun viikon päästä asiaan! :) Au revoir! :)

10 kommenttia:

 1. Mä olen yrittänyt saada lenkeille mukaan sekä miestä että lasta, mutta joudun aina tyytymään koiran hiljaiseen seuraan :-)
  Kivaa Ranskan reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole koiraa, niin tuppauduin sitten väkisin mukaan "valmentajaksi" miehen lenkille seuraksi! :D Pyörä oli pakon sanelema, kun muuten en olisi mitenkään pysynyt vauhdissa mukana. :D Kiitos paljon, täällä on pakkaaminen täydessä vauhdissa! :)

   Poista
 2. En jostain syystä pääse kommentoimaan aikaisempaa postausta, mutta kommentoin tähän :) Aivan ihania ruokia ja ihana yllätys <3 Mahtava lomanaloitus!
  Mun blogissa on muuten sulle kenkäaiheinen haaste :)
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas jännä juttu, mutta hyvä tietää! Kokeilin nimittäin postata edellisen jutun kännykällä. Pitääköhän jotenkin tsekata asetuksia, olisihan se kiva, että kännykkäpostauksiakin pääsisi kommentoimaan! :)

   Oli kyllä niiiin lomafiilis, kun oli kaikkia herkkuja tarjolla! :)

   Kiitos haasteesta, tuli niin oikeaan osoitteeseen kenkäfriikille! :D Otan mielelläni haasteen vastaan!

   Poista
 3. Kaikenlaisia ihanuuksia sulle oli laitettu, kun töistä palasit. Oot kyllä onnentyttö :). Hyvä lenkkimuoto teillä, punainen salama viilettää juoksijan mukana. Hauskaa reissua Ranskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon onnentyttö joo! :) Mä oon tärkeä tsemppari lenkeillä. :D Ärsyttävää kuitenkin oli, että kun T viiletti kevyesti edellä ylämäet ja meikäläinen sitten puuskutti polkien perässä... :D Kiitos kovasti, täällä just tulostelen lippuja ja lappuja. Check-in lentokoneeseen on jo tehty! :)

   Poista
 4. Nautinnollista lomaa. Niin ja nuo aijemmin olleet mansikat, nams.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ne mansikat upposivat parempiin suihin kyllä het paikalla. Onneksi sitä sulatettua suklaamassaa jäi vielä vähän, niin oon sitä nyt sitten vielä kaapinut kattilan pohjalta... :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Matkalaukut ovat jo pakattuna, vielä pitäisi parveke- ja huonekukat asentaa niin, että selviävät. :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...