lauantai 22. joulukuuta 2012

Pohjanmaalla on kylymä...

Täällä ollaan käyty ruokakaupassa joulua varten "pikkupakkasessa". Parhaimmillaan mittari näytti -27 astetta! Ihanan aurinkoinen pakkaspäivä täällä tänään! :)

10 kommenttia:

 1. Hrrrr! Täällä on noin -15, laitoin aamupäivällä paljon päälle ja käppäilin lähellä olevaan halpakauppaan ostoksille ihanassa auringonpaisteessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upean näköistä pihalla, kun hanki kimmelsi, puhumattakaan "sinisestä hetkestä". Hieno päivä! :) Tuo onkin ihan parasta, kun pukee just tosi lämpimästä, että tarkenee oleskella ulkona ja nauttia!

   Poista
 2. Täälläkin Varkaudessa on aika kylmää, onneksi tänään minun ei tarvitse mennä minnekään! Mutta ulkona maisema on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin liikuimme onneksi autolla, niin ei tarvinnut pidempiä kävelyitä tehdä ulkona! Kivempaa on ihailla upeita näkymiä sisältä ikkunan takaa tai autossa matkustaessa. :)

   Poista
 3. Onneksi täällä oli "vain" -18 astetta.. Poika pysyi visusti sisällä ja me muut luikittiin äärettömän nopeasti lenkeillä vuorotellen. P&T ei ollut ollenkaan mielissään eikä järin innokkaita olleet ulkoiluttajatkaan:D

  VastaaPoista
 4. Mä oon ollut viikonlopun Oulun seudulla ja täällä on ollut -25 melkein koko ajan. Tänään on vähän lauhtunut muttei mitenkään kovin lämmin silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika rapsakkaa ollut! :) Nyt on tosiaan lauhtunut ihan johonkin viiteentoista pakkasasteeseen. :D

   Poista
 5. Heippa, haastetta pukkaa mun blogissa:
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/12/kysymyshaastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ihanaa kiitos paljon! :) Käynpä heti tsekkaamassa! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...