maanantai 17. joulukuuta 2012

Uusi keittiö!

No niin, vihdoin tittididiididii!!! Pinkki työhuone proudly presents:

UUSI KEITTIÖ

Ai että olen niiiiin tyytyväinen. Kannatti rapsuttaa tapettia pois hampaat irvessä ja itku kurkussa vaaleanpunaiset kumihanskat kädessä! :D

Toteutin keittiön seinän muutoksen yhdessä Tikkurilan kanssa, suuret kiitokset! :) Taika Stardust -kimallemaalilla maalaaminen onnistui ongelmitta tällaiselta sunnuntaimaalariltakin. Kimallemaali käyttäytyi ihan niin kuin tavallinenkin maali, joten ei tarvinnut miettiä mitään siveltimenvetoja tms. mihin minun hermoni eivät ainakaan riittäisi. :D Tela siis käteen vaan ja menoksi!

Siirsimme nuo Ikean Billy-hyllyt olohuoneesta keittiöön. Olohuoneen kirjasäilytysratkaisun näyttelen joskus sitten. Siitäkin tuli ihan kiva.

Niin ja tervetuloa uusille ihanille lukijoille! Liityitte joukkoon juuri sopivasti, kun tämä kauan kohuttu keittiön muutos on vihdoin valmis esiteltäväksi. :)

Elikäs, tästä lähdettiin...





...ja tämä on nykytilanne:






EIKÖ OLEKIN HIENO!!! :) En mä paljon ole innoissani, vähän vaan... :) Mutta tässä muutama kuvanen lisää vielä, kun kerran kuvaamaan innostuin. Huomatkaa erityisesti mun hienot pikkukrääsäasetelmat hyllyillä. :D














Että semmoista täällä suunnalla. Nyt sitten vielä viimeiset inventaariopäivät töissä ja joulun viettoon! Joululahjat olen jo hankkinut, viimeisiä vielä odottelen nettikaupoista. Saapi nähdä, ehtiikö kummipojan lahja rapakon takaa jouluksi... Noo, on se tulon päällä ainakin. :) Kynttiläkuvan myötä ihanaa ja stressitöntä joulunalusviikkoa! :)


23 kommenttia:

  1. Hieno! Kuolaten tuijotin vinkkuhyllyä... tää joutuis joulunkin lusimaan holittomalla linjalla. "Teknisistä" syistä ;) *byääääh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käväistiin Ranskanmaalla kesälomalla, niin on tuo viinikellari hetkeksi aikaa kunnossa. :D Tsemppiä kovasti holittomuuteen! :)

      Poista
  2. Tyylikäs uusi ilme viini kyökissä kuin blogissakin. Pinkki työhuone on puettu ihanan jouluiseen asuun, tuli jotenkin heti juhlava fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Yhtäkkiä inspiroiduin vähän uusimaan tätä ulkonäköä jouluisammaksi. Tuli just joulufiilis tuosta kynttiläkuvasta! :)

      Poista
  3. VIINI?! Piti kirjoittaa NIIN... Mikähän se mahtaa olla mielessäni...? :D :D

    VastaaPoista
  4. Oooii.. Tunnelmallinen ja tyylikäs!! :) ens viikolla nähdään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ensi viikkoon, kummipoika on varmasti jo iso mies! :)

      Poista
    2. Oi, kovasti on kasvanut ja odottaa innolla kummien näkemistä!!! :)

      Poista
  5. Voi hyvänen aika!!! Siis aivan upea. Ihan ku eri huusholli :). Kyllä kannatti muutos. Pinkin työhuoneen uudet värit on kans kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pikkuisen muuttui joo, tykkään kyllä niiiiin paljon! :) Ei näillä joulunpunaisilla taustakuvilla kyllä mitään tekemistä oo PINKIN työhuoneen kanssa, mutta menkööt. :D

      Poista
  6. Wautsi, upea kyllä tuo seinä! Hieno muutos! Saatanpa alkaa suunnitella itsellekin jotain... hmmmm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! :) Oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen, onneksi näin! Muuten olisi tiedossa piiiitkä remontti. :D Kannattaa alkaa suunnitella jotain, muutos piristää aina! :)

      Poista
  7. No tulihan ne kuvat sieltä, vihdoinkin. Toimii kyllä, ja pullo Blossaakin hyllyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimitusaika pikkuusen venähti yllättäen, niinku koko remppa ylipäätään. Lokakuussahan sain jo maalit... :D Siippa toi Viron reissultaan laivalta Blossaa, pitäähän tuo tässä vielä testata ennen joulua! :)

      Poista
  8. Tosi kiva muutos! Rupesin jo tuumailemaan, että mihinkäs kaikkeen kivaan tuota Stardustia voisikaan käyttää...hmmm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sitähän voi iskeä ihan mihin vaan! :) Märkänä se maali on valkoista kultahippuineen, mutta kuivuu sitten ihan läpinäkyväksi. Pohjamaali/väri siis ratkaisee. Siitä vaan! :)

      Poista
  9. Wau mikä upea muutos! Eipä ihme että olet innoissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Useampi viikko on jo mennyt, enkä vieläkään ole kyllästynyt, eikä mikään häiritse. Tuntuu jo lupaavalta! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...