perjantai 21. joulukuuta 2012

Terveiset tien päältä!

Täällä ajellaan joulun viettoon, jeeee loma!!! :) Joku muukin tuntuu olevan liikenteessä meidän lisäksi. Minä voin rauhassa blogata ja ottaa kuvia kun mies ajaa. :) Tosin mun ajovuoro koittaa hetken päästä.

Muuten, mun Instagram-kuvia ei valitettavasti enää ole tulossa eikä sitä kautta seurata, poistin tilini sieltä. En tiedä oletteko huomanneet Instagramin ympärillä tällä viikolla vellonutta uutisointia, että tammikuussa Instagramin käyttöehdot muuttuvat radikaalisti. Eli Instagram voisi jatkossa myydä palveluun ladattuja kuvia mainoksiin. Kärjistettynä siis, että minunkin kuvani voisi löytyä vaikka Mäkkärin mainoskampanjasta ilman että olisin saanut tästä hyvästä senttiäkään. Asiasta nousi tietenkin mediassa haloo. Päätin, etten jää odottelemaan miten juttu etenee ja lopetin homman kertalaakista. Eipä se palvelu nyt niin paljoa jää harmittamaan, saan julkaista kuviani täälläkin ihan rauhassa. :)

Ja nyt se sitten alkaa! :) Kuitenkin napsin kuvia kännykällä usein, niin julkaisenpa niitä sitten täällä silloin täällä. Halusitte tai ette. :D Elikäs, tässä kuva kolmostieltä Pirkanhovin kohdalta.

Mukavaa viikonloppua! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...