keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kuvitetut tunnustukset

Sain ihanalta Tainalta Kotomosta jo marraskuussa (!!!) haasteen tai oikeastaan kaksi ja ne pääsevät täällä päässä eetteriin jo nyt! :D Mutta eikös se niin ole, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Kiitos Tainalle haasteista! :)

Eli ensimmäisen haasteen ohjeistus on tällainen:

1. Kiitä lähettänyttä bloggaria  - CHECK
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggarille  - voi olla että jätän tämän väliin, sooooriii! :)
3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan  - ks. ed.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi - CHECK

Toinen haaste on "6 kuvaa kesästä". Tällä haasteella minua muisti myös Viivi Kirjeitä Decolle -blogista, kiitokset! :) Mutta minäpäs yhdistän nyt nämä kaksi ja kerron kahdeksan juttua kuvineen viime vuodestani, sattunee joukkoon myös kesäkuvia. Eikös ole ihan hyvä kompromissi? :) No niin, sitten pääsettekin lukemaan vähän pidemmän stoorin. :D1. Alkuvuosi oli raskas ja kului kuin sumussa. Rakkaat mumma ja paappa nukkuivat pois kolmen kuukauden välein. Olen onnellinen, että olen saanut pitää kaikki neljä isovanhempaani kolmikymppiseksi, harvallapa se tilanne on, mitä olen huomannut. Mutta nyt minulla ja perheelläni on kaksi ikiomaa suojelusenkeliä pilven reunalla vahtimassa ja tsekkailemassa meidän touhuja. <3 <3

2. Tuli se kevät sieltä kuitenkin ja pääsin laittelemaan parveketta. Alkukesästä näytti vielä tältä, niin vehreältä kuin kunnon puutarhurin kotona konsanaan. Totuus oli loppukesästä sitten ehkä hieman toinen, lomien yms. takia, kun kukkastenhoitamisinnostus (onkohan tuo edes yhdyssana...) vähän lopahti. :D

Tykkään niiiiin paljon meidän lasitetusta parvekkeesta! Edellisessä asunnossamme parvekkeella ei ollut lasitusta ja se oli puolet pienempi. Nyt parvekkeella voi huoletta säilyttää istuimia ym. tekstiilejäkin.3. Pitkin vuotta meillä on mieheni kanssa tapana käydä testailemassa ravintoloita ja laittaa itse ruokaa pitkän kaavan kautta. Vuoden aikana kävimme mm. Olossa, Boulevard Socialissa, Sea Horsessa eli "Sikalassa", Pure Bistrossa, Chez Dominiquessa (josta muuten minun pitääkin kirjoittaa postaus, note to self) ja viihdyimme myös kesätapahtuma Taste of Helsingissä. Testasimmepa Dinner in the Sky -nosturilounaankin. Ostimme (lue: minä ostin) muutamia diilitarjouksia ja testailimme ravintoloita vähän edullisemmin. Esimerkiksi tuo Chez Dominique kuului niihin diilitarjouksiin. Käytimme diilejä lisäksi myös ainakin ravintola Lyonissa ja Soul Kitchenissä. Hyvän ruoan ja juoman nautiskelu on parasta! :)4. Yksi vuoden kohokohdista oli kesällä lomamatkamme Ranskaan Champagnen ja Burgundin maakuntiin. Vietimme vähän reilun viikon maistellen viinejä ja nautiskellen. HALUAN SINNE TAKAISIN NYT JA HETI!!!!!!! Aivan ihana reissu oli. :)5. Kesällä innostuin pyöräilystä ja pyöräilin monesti töihinkin. Tein myös muutamia pyörälenkkejä kameran kanssa ja innostuin kuvaamisesta enemmän ja enemmän. Nyt olenkin päättänyt hakea opiskelemaan kuvaamista ensi keväänä. Julkistettakoon se nyt täälläkin. Pitäkäähän peukkuja, että pääsen vaihtamaan alaa ja toteuttamaan unelmiani! :)


6. Mökilläkin viihdyimme useaan otteeseen pitkin vuotta. Kesällä nautiskelimme pisimmän ajan lomaillen. Perinteisesti vietimme aikaa mökillä myös jouluna.

7. Kävimme äiti-tyttäret -retkellä Tallinnassa marraskuussa. Tosi kiva ja ihana reissu meillä! :)8. Keittiömme koki muutoksen joulukuussa, kun sain yhteistyössä Tikkurilalta maalit seinän uusimiseen. Olen nyt ihan niiiin inlöööööv meidän uuteen keittiöön!!! :)

Semmoisia jutusteluita tällä kertaa. Kiva jos jaksoit kahlata loppuun asti! :)

6 kommenttia:

 1. Monenlaista on vuoteen mahtunut! Iloa ja surua <3
  Kiva oli juttuja lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Kiva että tykkäsit, oli ihan hauskaa muistella mitä kaikkea viime vuonna oikein tapahtui :)

   Poista
 2. Kiva, kun joku rohkenee tavoitella unelmiaan. Pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Paljon se vaati rohkeutta, mutta viimein sain tehtyä päätöksen! :)

   Poista
 3. Yksi haaste olis myös mun blogissa :)
  Stayfitwithj.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...