sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tunnelmakuvia kotoa

Viime valokuvauskurssikerralle piti tehtävänä ottaa kuvia itselle tärkeistä asioista, että näiden kuvien kanssa pärjäisi määrittelemättömän ajan avaruusasemalla, jossa ei ole mitään muita virikkeitä. :) Tässä muutamia otoksia mun fiilistelykuvasarjasta kuvateksteineen.

Olen eilisillan ja tämän päivän vain makoillut sohvalla ja levännyt, joku ihme pikatauti iski eilen päivällä. Tuntuu, että kuumetta olisi 39,2 astetta, mutta kuumemittari näyttää 36,7. Jes. Mutta toivottavasti menisi nyt äkkiä ohi, katotaan mitä huominen työpäivä tekee ololle... Mukavaa sunnuntai-iltaa ja flunssatonta alkavaa viikkoa itse kullekin! :) 



Meillä on makuuhuoneen seinällä ihanan Hullaannu & Hurmaannu -blogin Johannan suunnittelemia kortteja. Tykkään niistä kovasti! Klikatkaapa itsenne joko ylläolevasta linkistä Johannan blogiin tai sitten tästä suoraan DecoraFramen verkkokauppaan tilaamaan kortteja ja muita hienoja tuotteita.




Avaruusasemalla voisi tulla ikävä tuota meidän iiiihanaa lämmintä untuvapeittoa! :)




Ruoka nyt vain on tärkeää, varsinkin hyvä sellainen. Tuo miekkosen tekemä ruisleipä oli sitten kuulkaa hyvää. :)


En lähtenyt kurssin takia erikseen pikakuvausreissulle Pohjanmaalle, otin sen sijaan kuvan paapan maalaamasta peltomaisemasta. :)


Nyt ei sattunut yhtä upeaa auringonlaskua näkymään meidän parvekkeeltamme, mutta olen niitä tainnut täällä ennemmin jo esitelläkin. Niitä hienoja näkymiä tykkään kovasti ihastella!

20 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia olit tehtävään valinnut.
    Mulla oli kanssa tuollaista mystistä tautia ja kauhee hedari, sit selvisi että korvahan on aivan tulehtunut... toivottavasti pysyt terveenä, mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! :)

      Ounou, kuulostaapa ikävältä! Korvatulehdus on kyllä vihoviimeisiä tauteja... Toivottavasti olet jo tervehtynyt! Tänään mulla on jo parempi olo, ehkä tämä tästä pikku hiljaa... Terveitä päiviä sinnekin! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voisin laittaa sen reseptin joo! :) Mulla kävi joskus mielessä, että esittelen täällä sen kirjan, josta tuo resepti on, niin laittelenpa sitten esimerkiksi just tämän ruisleivän ohjeen. :)

      Poista
  3. Teininä ja lapsena kuume saattoi niistä neljäänkymppiin. Aamulämpö on jo vuosia ollut reippaasti 35,6 eli alilämpöinen. Jos mittari lähestyy 37 astetta olen aivan pois pelistä...

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Nyt jo tuntuu vähän paremmalta, mutta ei vielä ihan terveeltä kuitenkaan. Toivottavasti nyt menisi äkkiä ohi.

      Itse sain myös nuorempana tosi helposti kuumeen ja sitten siinä vedeltiin 38-39 asteessa helposti muutama päivä. Nyt minulla ei ole ollut kuumetta varmaan 5-10 vuoteen! Tai just se kuumeinen olo on, mutta kuumemittari ei ole olon kanssa samaa mieltä. Niiiiiin ärsyttävää kun ei kuume kunnolla nouse ja sitten häivy pois. Mutta ei auta, näillä mennään. :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Kumpa mäkin joskus pääsisin kunnolla sisälle valokuvaamisen maailman, mulla kun ei nuo kuvat taho onnistua edes tuolla perus samsunginkameralla niin hyvin kuin pitäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! :) Oon oikein hurahtanut tähän kuvaamiseen ja tutkin ja opiskelen ja kuvaan ja ja ja... Kauhee kameranörtti oon! :D Siitä vain, kuvaa kuvan perään räpsytellen, niin eiköhän se siitä! :) Mä oon nyt kulkenut viime syksyn ja vielä tämän kevään kuvauskurssilla, niin siitä on ollut tosi paljon hyötyä. Kannattaa mennä kurssille jos vähänkin kiinnostaa! :)

      Poista
  5. Blogistani löytyy tunnustus sinulle;)

    VastaaPoista
  6. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy, chúng tôi cung cấp máy photocopy ricoh, toshiba, canon, sharp, đặc biệt chúng tôi có cung cấp máy photocopy màu uy tín, giá rẻ nhất.

    VastaaPoista
  7. Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with AdWords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content.

    야한동영상

    VastaaPoista
  8. You are my inhalation, I have few web logs and very sporadically run out from to post .

    출장안마

    VastaaPoista
  9. Looking forward to reading more. Great article post. Fantastic. Thanks so much for the blog. Much obliged. 스포츠마사지

    VastaaPoista
  10. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    YVGAL1

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...