lauantai 7. heinäkuuta 2012

Mukava ilta Kaivopuistossa

...siis siellä rannassa, ei varsinaisesti juuri puistossa. :) Lähdettiin käymään yksillä Mattolaiturilla, mutta kummasti se ilta venyi sitten vielä hetkisen. Oli niin hieno ilmakin!





Mattolaiturilla mies tilasi itselleen valkoviiniä, minä nautiskelin jääsamppanjalla! :) Moët-Chandon Ice jääpaloilla ja mintunlehdillä toimi oikein mukavasti hellepäivänä merenrannalla. Istuskelimme kattoterassilla, jossa kumma kyllä oli tilaa, vaikka alakerran rannan pöydät olivat ihan tupaten täynnä.






Istuskeltuamme Mattolaiturilla seuraten ohi lipuvia veneitä, jatkoimme matkaa eteenpäin rantaa pitkin. Seuraavaksi pysähdyimmekin pehmiksille. :)





Seurailtuamme taas hetkisen maailman menoa, käppäilimme Cafe Caruseliin. Muistimme ystäväpariskuntamme vinkin, että ihana Bistro Helsinki 15 -ravintola pyörittää kesän ajan Caruselin terassilla grilliä. Eli iltapalalle siis! :) 



Grilli Carusel by Bistro Helsinki 15 on auki Caruselin terassilla ma-pe 16-22. Kaikki pöydät olivat toki täynnä perjantai-iltana, mutta päätimme jäädä odottelemaan. Onneksemme meille vapautui pöytä vain muutaman minuutin odottelun jälkeen, kerrankin tuuria! :) Mutta koska paikka oli ihan täynnä, saimme odotella pöydässä kauan ruokalistoja ja itse ruokiakin. Mutta odottelu palkittiin superystävällisellä ja mukavalla palvelulla ja varsin maukkaalla ruoalla!



Alkuun otimme kummatkin gazpachoa paprikasorbetilla ja valkosipulileivällä. Gazpacho tarjoiltiin hauskoista pulloista! Ihanan raikas paprikasorbetti täydensi loistavasti kylmää keittoa. Samoin sorbetin alla oleva salaatti oli varsin mukava lisä. Ja valkosipulileipä valkosipulitahnalla... Nousee vesi kielelle pelkästä ajattelemisesta. :) Rosekuohuviini sopi kivasti raikkaan keiton kanssa.



Pääruoaksi otin Grillattua luomulohta, avokadoa ja sitruunaoliiviöljyä, mies nautiskeli Possunkylkeä "Ssäm" sinapinsiemenkastikkeella. Lisukkeena tarjoiltiin varhaisperunasalaattia. Kumpikin tykkäsimme annoksistamme, ei mitään perinteistä terassiruokaa, vaan pikkuisen parempaa! :) 

Pienen miinuksen annamme kuitenkin, koska pääruokiemme viinit tuotiin meille jo ennen kuin edes alkuruokamme olivat tulleet. Tarjoilija toi ne jo siinä vaiheessa, "ettei vain unohtaisi niitä". No ihan hyvä niin, mutta valkoviinini ei ollut pöytään tuodessakaan kylmää, saatika sitten pääruokaa syödessä, kun viini oli ehtinyt jo lämmetä mukavasti auringonpaisteessa.





Jälkiruokia emme enää jaksaneet, pehmikset tekivät tehtävänsä. Söimme siis jälkiruoan jo etukäteen! Mutta ruoka Caruselin Grillillä oli kyllä hyvää, kannattaa käydä "iltapalalla" siellä! Mutta suosittelen myös varautumaan jonottamiseen, jos pöytää ei ole heti vapaana. En tiedä, ottavatko pöytävarauksia vastaan, mutta sitähän voi aina kysäistä.

Nyt sitten sää taitaa vähän muuttua eilisestä. Mutta saapa sitä pitkästä aikaa sataakin, jos kuitenkin lämmöt säilyvät! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

  1. perniteiset "yhdet" :)
    hyvältä näyttää kaikki herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, yhdet vain! :D Olivat kyllä varsin herkullisia nuo sapuskat. Ja ulkona syöden maistuu vielä paremmalta! :)

      Poista
  2. Kaivarin ranta on viihtyisä, kun sopivia pysähdyspaikkoja on useita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä kivaa vaikka vain istuskella ja seurata ohikulkevia ihmisiä ja veneitä. Ihan vain olla! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...