maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pinkki työhuone 1 vuotta! ARVONTA!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Joku päivä sitten hoksasin, että vuosi sitten heinäkuussa kirjoitin blogini ensimmäisen jutun. Kun tarkistin päivämäärän, niin sehän oli 16.7. Onpa vuosi mennyt _nopeasti_!! Mutta on ollut niiiiiiin kivaa pitää blogia ja tutustua teihin ihaniin lukijoihin! <3 <3 <3





Olen monesti miehelleni ihmetellyt, kuinka jännä tämä blogimaailma on. Sitä on tutustunut muihin bloggaajiin virtuaalisesti, vain koneiden välityksellä. Kyllä tämä tekniikka on ihmeellistä! :) On aivan tajuttoman ihanaa saada teiltä kommentteja juttuihini. On aina niin hienoa huomata sähköpostista, kun uusia kommentteja on tipahtanut blogiin. Erityisesti mieltäni lämmittivät keväällä teidän myötäelämisenne, kun kohtasin raskaita odotettuja ja odottamattomia menetyksiä.

Bloggaus on kyllä hieno harrastus vuorovaikutuksensa takia! Tykkään kirjoittaa ja kuvata ja jakaa juttujani. Yhtä kivaa on myös käydä lukemassa muita blogeja ja saada ideoita.







Suuret kiitokset teille kaikille ihanille lukijoille, jotka teette tästä bloggaamisesta mahtavan harrastuksen, johon koukuttuu ja jota haluaa jatkaa hamaan tulevaisuuteen asti! <3 <3 <3



Kiitokseksi järjestän 1-vuotisarvonnan! :) Arpajaispalkintoa minulla ei vielä ole, koska päätin hommata sen Ranskasta. Koska tuomme sieltä muutenkin varmasti niin paljon suussasulavia ranskalaisia herkkuja (saas nähdä kuinka käy matkalaukkujen painorajojen), niin voittajalle on luvassa herkkupaketti ranskalaiseen tyyliin! :)

Mennään tällä kertaa ihan vaan yhden arvan periaatteella, eli kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Jokaiselle yksi arpa! :)

Hyväksyn kommenttisi arvaksi, kun kerrot jonkin toiveen, mistä voisin kirjoittaa jutun. Olisi kiva kuulla teidän mietteitänne, millaisia juttuja tykkäätte lukea! Yritän toiveitanne sitten toteuttaa jatkossa parhaani mukaan. :)

Arvontaan on nyt runsaasti aikaa, kun lähdemme reissun päälle ylihuomenna keskiviikkona. Eli heinäkuun loppuun asti on aikaa osallistua arvontaan! Heti elokuun ensimmäisinä päivinä pyöräytän arpakoneen käyntiin ja arvon herkkupaketin jollekin onnelliselle. Onnea arvontaan! :)






23 kommenttia:

  1. Onnea blogillesi! :) Itsekin huomaan että kun blogini on vasta alkutekijöillä, miten yksikin kommentti sillon tällöin on aivan mahtava tunne! Joku oikeasti lukee juttujani!

    Hmm.. haluaisin varmaan lueskella enemmän kynsistä ja askartelu/käsityö jutuista, eli tiivistettynä kaikesta näpräämisestä :D
    Eli arvontaan mukaan!

    VastaaPoista
  2. Onnea pinkille!! Aika menee nopeaan kun on kivaa :) Esittele teidän kotia.

    VastaaPoista
  3. Sun kirjoituksesi jossa kerroit ostaneesi lastenvaatteita vaikka lapsista ei ole tietoakaan. Tälläisisrä shoppailuista olis kiva lukea. Hyvää matkaa !

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea! Osallistun arvontaan. Sisustuspostaukset ovat aina mielenkiintoisia samoin matkakokemukset :)

    VastaaPoista
  5. Onnea yksivuotialle!
    Minäkin pidän sisustusjutuista mutta visuaalisena ihmisenä kaikki kauniit kuvat ovat minulle herkkua, aivan kuten tuo postauksen ekat kuvatkin, upeita!

    VastaaPoista
  6. Onnea!
    osallistun arvontaan.
    kaikki käy, mutta ehkä askartelut on se kiva juttu

    VastaaPoista
  7. Onnea täältäkin :). Kyllä minäkin komppaan muutamaa edellistä. Sisustus, sisustus, kodin sisustus, sisustus.. ;)

    VastaaPoista
  8. Onnittelut 1-vuotis blogillesi!
    Aika samoin miettein täälläkin juttujen suhteen. Ruokajutut kiinnostavat aina sekä sisustusideat. =)

    VastaaPoista
  9. Onnea paljon 1-vuotiaalle!
    Tykkään blogisi monipuolisista postauksista, kaikki aiheet on kivoja :)

    VastaaPoista
  10. Onnea yksivuotiaalle :) Toivottavasti jaksat kirjoitella vielä pitkään :)
    Musta on kiva lukea ihan arjen asioista. Sisustusjutut ehkä kaikkein lähinnä sydäntä ja erityisesti helpot diy-jutut.

    VastaaPoista
  11. Onnea 1-vuotiaalle! :)
    Mä tykkään lukea kaikenlaia puhdintoa asiasta ja asian vierestä, elämästä ja sen ilmiöistä.
    Vaikkapa rakkaudesta, ystävyydestä, työstä, vapaa-ajasta. :)
    mutta jatka samaan malliin vaan, hyvin sä vedät!
    Ihania kesäpäiviä valmentajalle! ;)

    VastaaPoista
  12. Josko kerrankin olisi arpaonni myötä...? :) Luen mielelläni ravintoloista, reissuista ja ruoanlaitosta, mutta heitänpä hassun haasteen: olisi kiva lukea kauneudenhoidosta (muusta kuin rakennekynsistä) :D :D

    VastaaPoista
  13. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää. Lukisin mielellään kaikenlaisia tuunaus- ja DIY-projektijuttuja enemmänkin. Vaan blogisi vahvuus on kyllä monipuolisuus postauksissa.

    VastaaPoista
  14. Arvonnassa mukana ja sisustusjuttuja toiveina..

    VastaaPoista
  15. 1-vuotiaalle paljon onnea:) arvonnassa haluan olla ehdottomasti mukana! Olisi mukava lueskella sisustisjutuista ja jostain tee-se-itse jutuista myös:)

    VastaaPoista
  16. Kerro lisää valokuvistasi ja valokuvauksesta. Millaisella kalustolla ja kokemuksella otat noita ihania kuviasi.

    VastaaPoista
  17. Tykkään lukea käsitöistä, askartelusta ja DIY-tuunauksista, mutta vielä enemmän tykkään blogeista joissa käsitellään aihealueita laidasta laitaan eikä tiukasti pitäydytä jossain tietyssä aihealueessa. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta. Ilmoitan samalla itseni myös arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  18. Onnea ensimmäisestä vuodesta. Hienoa, että kokemus on positiivinen ja saat bloggauksesta asioita itsellesi. Fiilis, jolla tätä blogia pidät, näkyy kyllä myös meille lukijoille. TUlen mukaan arvontaan, matkajuttuja ja -vinkkejä voisi lukea enemmänkin..

    VastaaPoista
  19. Onnea minultakin. Minäkin, monen muun tavoin, pidän juuri monipuolisuudesta blogissasi, toivottavasti jatkat samalla periaatteella.
    Osallistun myös arvontaan, yllätykset ovat mukavia.

    VastaaPoista
  20. Ranska ja herkku samassa lauseessa; siinä on jo kaksi syytä osallistua arvontaan. Olen siis mielelläni mukana. Usein blogin pitäminen näkyy tuovan pitäjälleen monia sellaisiakin asioita mitä ei arvannut alottaessaan edes odottaa. Hieno homma. Toivottavasti saat iloa bloginpidosta vielä vuosia eteenkinpäin.

    VastaaPoista
  21. Onnea yksivuotiaalle! Meinasi mennä herkkuarvonta vahingossa ohi suun...

    Ruoka,matkat, ravintolat, sisustus; ikuisia suosikkiaiheita.

    VastaaPoista
  22. Eka kartaa blogissasi, jostain hipsin kautta rantain :)
    Osallistun heti arvontaan! Olen muuten samaa mieltä, että bloggaaminen on huippuihana harrastus ja sitä on upeaa tehdä intohimolla ♥

    Voisit esitellä kauneudenhoitotuotteen , jota ilman et voi elää. Ja lempivaatteen tai/ja asusteen. Ja lempiruuan. Lempparijuttujasi siis :) Lempivärikin! Voi tietysti olla, että oletkin jo kertonut näistä, en voi tietää, kun vastaa saavuin tänne :D

    VastaaPoista
  23. Onnea ekasta vuodesta. Ranska on lempimaani, joten haluaisin lukea pitkän tekstin kuvien kera matkasta.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...