torstai 1. marraskuuta 2012

Harjoituskuvia

Siis Harjoituskuvia, siinäpä otsikko! :D Noinkin omaperäinen otsikkovalinta kertoo tämänhetkisestä tilastani, luovuus ei tänään kuki, ei sitten millään. Parempaan en pysty. Ehkäpä johtuu siitä, kun vuodatin kaiken sydänveren ja luovuuden eilen illalla halloween-muffinseihin. Niin se täytyy olla.

Eli räpsin vain muutamat kuvat valokuvauskurssille, eivät ehkä pääse Vuosisadan kuvat -taidekirjaan, mutta täyttävät tehtävänannon. Ja näettepä pari palaa meidän olohuoneesta. :) Harjoituksena tälle viikolle oli treenata syväterävyyttä, eli miten tarkkana tausta näkyy kuvassa.

Tätä Ikean lamppua ja sen varjoja voisin kuvata koko ajan! :)
Takana näkyvä orkidea ei vaan kuki! Yhden ilmajuuren se on jaksanut pöngätä ja lehdet ovat vihreät, joten hengissä se on. Mutta ei kuki. Se ei tykkää musta.
Kivaa viikonloppua kaikille ja hyvää pyhäinpäivää!4 kommenttia:

 1. Orkidea näyttää kyllä ihan terhakkaalta ja hyvinvoivalta, joten ehkä se vain ilkikurisena koettelee kärsivällisyyttäsi :-)
  (Mulla on niitä tuossa vieressä neljä - yksikään ei kuki juuri nyt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään orkidea on juurikin kärsivällisyydenharjoittelukasvi! Olen nimittäin jo puolitoista vuotta odottanut sen kukkimista. :D Siinä oli kukat kun sen ostin, mutta sitten ne siitä yksi kerrallaan tippui. Kyllä on monen blogipostauksen arvoinen tapaus sitten jos/kun rouva orkidea joskus tulevaisuudessa kukkii! :D

   Poista
 2. mulle tommonen orkidea ei olisi ihan oikea kasvi, tapan kaktuksetkin...
  hienot kuvat ja ihanat nuo edelliset muffinssit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tiedä oikein, onko orkidea mullekaan parhaimmasta päästä. Tyyliin kaikilla muilla, kellä tiedän orkidean olevan, ne kukkii kukkimasta päästyään! :D

   Kiitos vain! :) Oli ne muffinsit hyviä ainakin. :D

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...