tiistai 20. marraskuuta 2012

Ihana valokuvauskurssi!

Yllätys yllätys, asiaa valokuvaamisesta! :D Mutta nyt saatte nauttia myös kauniista sisustusstailauksista. Yritin niitä parhaani mukaan tallentaa kuviksi.
Olin sunnuntaina ihanan ja taitavan Krista Keltasen valokuvauskurssilla. Kurssilla kuvatut upeat asetelmat oli rakentanut Jonna Kivilahti. Vielä kerran niin paljon kiitoksia hienosta päivästä Kristalle ja Jonnalle! :)


Saimme muiden bloggaajien kanssa Kristalta vinkkejä kotistudion valaistukseen ja paljon muuta infoa. Erityisesti tykkäsin juuri valaistusvinkeistä, tähän asti kun olen koittanut pärjätä lähinnä vain luonnonvalolla. Ei kuulemma huono konsti sekään, mutta kun sitä valoa ei täällä suomenmaassa liiemmältä tähän aikaan vuodesta ole, niin pakko keksiä vaihtoehtoja.


Saimme myös kokeilla eri objektiiveja... Joulupukille lähti jo lista vetämään! :D

Kannattaa kyllä käydä tutustumassa Kristan blogiin, hänen kuvansa ovat kertakaikkisen u.p.e.i.t.a.!!! Saimme mukaamme vielä hienot lahjapussit. Olen vieläkin fiiliksissä kurssipäivästä, oli niin kivaa! Lisäksi tapasin muita mukavia bloggaajia ihan livenä, hauskaa! :)


Materian taju -blogin SarP keksi linkittää kurssilaisten postauksia ja minä nappaan sen idean myös. :) Kertokaa toki, jos jonkun juttu tästä puuttuu niin linkittelen


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanasta workshopista! Oli mukavaa tavata kanssasi ihan oikeassakin elämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Oli kyllä hauskaa tavata ja tutustua ihan livenäkin! :)

   Poista
 2. Olin keväällä tuolal työhuoneella Tine K-iltapäivässä. Tapasin silloin Kristan ja Jonnan; kivoja, lahjakkaita ihmisiä. Teillä on varmasti ollut hieno, opettavainen iltapäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mahtava päivä! Työhuoneella ei käyty, oltiin Balder-salissa. On varmasti ollut hieno Tine K -päivä teillä keväällä! Tuollakin nyt nuo kaikki tavarat asetelmissa oli niiiiin ihania... :)

   Poista
 3. Kiitos linkityksestä ja kamera-tukihenkilönä toimimisesta :). t. Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) oli hauska tutustua, kiitos seurasta! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...