torstai 15. marraskuuta 2012

Uusi imuri

Testasin Hullujen päivien verkkokauppaa tässä taannoin ja klikkailin meille uuden pölynimurin, pölypussittoman Samsung SC6750:n, punaisena. Tilaus itsessään sujui varsin näppärästi verkkokaupassa, mutta toimitukseen meni muistaakseni melkein pari viikkoa. Toimitusajaksi kyllä sanottiinkin 1-2 viikkoa, että siihen tiesin varautua. Ilmeisesti on Stockan varastolla pitänyt hösseliä, kun noin pitkään toimitusaikaan varauduttiin. :)

Kuva: www.samsung.com


Myönnettäköön nyt tässä kaikelle kansalle, että testiin imuri pääsi ihan jo eilen. :D Sanotaanko näin, että ei ole tuo siivoaminen niitä kaikista mieluisimpia puuhia kummallakaan meistä. Blogin kuviin toki raivaan siistin kulman ja parhaimmillaan pyyhin pöydän vain siitä kohdasta. You know. :D


Kuva: www.samsung.comMutta siis, tykkäsin kovasti tästä imurista! Aluksi ihastelin kuinka ihanan hiljainen imuri on, mutta kun väänsin tehot täysille, niin johan volyymikin nousi. En edes täysillä tehoilla imuroinut, kun en meinannut saada revittyä imuria irti lattiasta. Aika tehokas kapistus! :)


Kuva: www.samsung.comTosiaan tämä on pölypussiton malli, pöly kerääntyy "kippoon", joka sitten tyhjennetään roskikseen sen täytyttyä. Pölysäiliön voi ohjekirjan mukaan myös huuhtaista vedellä. Vaikuttaa näppärältä, toivottavasti onkin sitä, kun ensimmäisen kerran tyhjääminen tulee eteen! :)

Imuri on tosi kevyt! Ainakin tuohon meidän edelliseen härveliin verrattuna. No, vanha kunnon Volta pääsee nyt eläkepäiville. Ja vanhaan imuriin verrattuna tässä Samsungissa on paremmat nuo liitoskohdat. Tuosta vanhasta meillä hajosi suulake, eikä uusi pysynyt putkessa enää kiinni kunnolla. Uudessa imurissa suulakkeen ja muiden liitosten kohdalla on jonkinlainen lukko, joka naksahtaa kiinni. Voisin kuvitella, että jos tämä lukko joskus menee rikki, siihen on helppo sitten saada toimiva varaosa tilalle. Tai sitten hommataan taas uusi imuri tilalle... :)

4 kommenttia:

 1. Kadehdittavan pitkä tuo varsiosa (kutsutaanko sitä siksi?). Meillä on sellainen lyhyt tynkä, että saadaan kummatkin mennä selkä kyyryssä pitkin kämppää ja pyhpah, sille fysioterapeutille joka sanoisi tähän, että "polvista vain joustaa alemmas niin ei tule selkään kipua"! Seuraavaksi tiedetään, että mihin asiaan kiinnitetään huomiota kun päästään uutta ostamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa varressa on semmoinen teleskooppipätkä, että saa justeerata niin pitkäksi kuin haluaa, suosittelen! Ei tosiaan tarvi kyyristellä! :) Meillekin kun kaikille on sitä pituutta siunattu! :D

   Poista
 2. Tänne tarttis kans hankkia uusi imuri. Ergorapido on todella näppärä pienessä kodissa, siitä sille piste. Ongelma vain on, että vaikka mulla on aika iso tila sängyn ja lattian välissä, niin rikkaimuriominaisuuden vuoksi Ergorapido ei mahdu sängyn alle. Eli jokainen imurointikerta tarkoittaa ensin imurointia muualla kodissa ja lopuksi vielä moppailua sängyn ja sohvan alta. Tekee jo valmiiksi inhoamastani siivoamisesta monimutkaista ja siten vielä inhottavampaa.

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen itse Ergorapidosta, että saisi keittiön lattialta ruoantekomuruset aina yhtäkkiä siivottua. :) Mutta joo, ei se kyllä varmasti mahdu huonekalujen alle. Voi höh!

   Päätin hankkia uuden imurin, kun myös paloi käämit niin monta kertaa vanhan imurin suulakkeen irtoamiseen. Imuroiminen ei oo munkaan lempihommaa ollenkaan... Että edes vähän helpottaisi tuskaa hyvät siivousvälineet! Suosittelen! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...