perjantai 25. tammikuuta 2013

Orkidea kukkii!

Voitteko kuvitella, mun orkidea kukkii!!!!! Onnenpäivät! Eihän siihen mennytkään kuin kaksi vai kolme vuotta. Näköjään tällä karaistuskasvatusmetodillakin saa kukkia aikaiseksi. Sitkeä sissi tämä orkidean planttu! Tässä nyt pitkin postausta sitten kuvia kukista, ettei varmastikaan jää epäselväksi! :)





Nyt vastaan Jutan ja Ninonkin kysymyksiin! :) Tässä ensiksi Ninon kysymykset:

1. Paras lomamuistosi?
Apua, niitä on niin paljon!!! :) Olemme siskoni kanssa saaneet pienenä matkustaa paljon äidin ja isän kanssa ja niiltä reissuilta on paljon kivoja muistoja. Mökillä on aina ihana olla ja mieheni kanssa tehdyt matkat ovat toki myös niin hienoja. Häämatka nyt on tietty ikimuistoinen myös. Ounou, en osaa valita vain yhtä muistoa! Olipas hyödyllinen vastaus. :)

2. Miten kuvailisit itseäsi sisustajana?
Värikäs ja antiminimalistinen. :D Pidän väreistä, mitä ette varmaan olekaan vielä huomanneet... Mieluummin valitsen myös runsaan sisustuksen kuin minimalistisen vaalean. Tykkään tavaroista!

3. Jos olisit väri, mikä väri olisit ja miksi?
Varmaankin tummanpunainen. Osaan välillä olla aika drama queen. :D

4. Autolla vai kävellen?
Nautinnonhaluisena ihmisenä: autolla. Toisaalta vaikka tykkään pyöräilläkin, mieluummin niistä kahdesta valitsen kävelemisen.

5. Millaiset ovat lempparikenkäsi?
Tällä hetkellä Riekerin ruskeat saapikkaat, ovat sopivan rennot, mutta kuitenkin fiksut. Kesällä vetelen mieluiten balleriinoissa tai sandaaleissa.





6. Tahtoisitko hypätä benjihypyn, vai oletko jo hypännyt?
Se olisi kyllä aikas hauskaa eli tahtoisin! :) En ole vielä benjihyppyä hypännyt, mutta laskuvarjolla kyllä.

7. Unelmiesi matkakohde?
Unelmoin shoppailureissusta New Yorkiin ja Karibian risteilystä kaikilla mausteilla. :)

8. Uskoitko joulupukkiin ja kuinka vanhaksi?
Kuulemma uskoin ja ilmeisesti kouluikäiseksi asti. :)

9. Valitse yksi kosmetiikkatuote jonka säilyttäisit jos kaikista muista pitäisi luopua?
Kyllä se varmaan olisi Aqualan L -perusvoide. Sillä putsaa meikit kätevästi ja se on sopivan kevyt voide iholleni. Jaa mutta lasketaanko meikit kosmetiikaksi? Sittenhän en tarvitse voidetta meikkien pesuun. :D Mutta on se muuten hyvä tuote.

10. Syötkö ravintolassa mieluiten, lihaa, kalaa, kanaa vai jotain muuta?
Monesti otan kyllä jotain kalaa ravintolassa. Tai lihaa. Kanaa harvemmin, jotenkin miellän kanan niin "perusruoaksi". :)

11. Omituisin harrastus josta olet koskaan kuullut?
Geokätköily ei ole omituisin, mutta sen idea ei vain mahdu minun järkeeni. Miten ihmeessä siitä voi saada jotakin kicksejä? :D Mutta toisaalta, geokätköilijät eivät varmaan sitten taas ymmärrä mun käsityönypräämisiä jne. Että tasoissa ollaan.





Sitten Jutan kysymyksiä:

1. Turku vai Tampere?
Paha valinta, kummastakin tykkään, mutta kumpaankaan en kuitenkaan muuttaisi. :D Ehkä Turku on kauniimpi jokimaisemineen, jos valita pitää. Mutta Tampereellakin on hyvät puolensa.

2. Suklaa vai lakritsi?

Kyllä valinta kaatuu suklaan puoleen. Mutta nämä kaksi yhdessä... Namskis! :)

3. Herätyskello vai kännykän herätys?
Kännykkä sitä nykyään herättää.

4. Laminaatti vai parketti?
No yllättäen kummatkin! :D Meillä on siis olohuoneessa ja käytävällä parketti- ja muualla huoneissa laminaattilattia. Mutta haluaisin kuitenkin kaikkialle jotkut ihanat vanhahtavat lankkulattiat, tummat mieluiten... Parkettina/aitona puuna luultavasti menisi pikkuisen yli budjetin, eli laminaatti sitten.

5. Isot häät vai pienet häät?
Meillä oli aikoinaan isot pohojalaashäät, n. 300 henkeä. Ihan tooosi isot, I know! :) Ne olivat unelmoimani prinsessahäät. Nyt en ole enää ihan varma millaiset häät järjestäisin, jos nyt menisin naimisiin.

6. Olut vai siideri?
SIIDERI!!! :)




7. Salitreeni vai jumppa?
Ehkä jumppa. Sinne tulee helpommin lähdettyä ja tehtyä kunnolla. Omassa salitreenissä ilman ketään huutamassa vieressä tulee niin helposti fuskattua tällä luonteella. :D

8. Korkokengät vai lenkkarit?
Korkkarit! :)

9. Nikon vai Canon?
Nikon D3100 mulla on. :)

10. Ilmainen spotify vai maksettu? :D
Mulla on koneella ilmainen, kun en kuuntele musiikkia käytännössä ollenkaan. Miehellä on kännykässään se maksettu, kun hän nyt työnsä puolestakin kuuntelee musiikkia melkein koko ajan. En ole omaan kännykkääni ottanut maksullista, kun ei siitä ole hyötyä. Tai tulisi kalliiksi biisiä kohti, jos kuuntelen tyyliin pari biisiä kuussa! :)

11. Missä haluaisit olla nyt?
Rannalla lämpimässä auringonvarjon alla lukemassa hyvää kirjaa kylmä juoma kädessä. Terkkuja vaan äidille ja isälle Thaimaaseen! :)


6 kommenttia:

  1. onnittelut orkidean kukinnasta :D se on pitkä prosessi toisinaan, ja toisinaan käy ihan helposti :)
    ite oon odotellut kukintaa kuin kuuta nousevaa: pieni varsi nousee ja nousee ja toisessa on pieniä alkuja, mutta antaa odottaa nyt ihmeen kauan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On kyllä ollut pitkä prosessi! Uusia lehtiä on tällä välin tullut vaikka kuinka monta ja ilmajuuria, mutta ei niitä kukkia. Ja nyt niitä on tulossa heti monta kerralla! :) Tosi kauan muuten kestää sekin, että nuput aukeavat. Mutta on se sen arvoista! :D

      Poista
  2. olipa teillä isot häät!

    Kauniita kuvia orkideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän häät olivat ihan perinteisen eteläpohjalaiset kooltaan. :D

      Kiitos vain! :) Harjoittelin samalla valokuvauskurssia varten valkotasapainon asetuksia, siksi tuo yksikin kuva on ihan punainen/oranssi. Mutta mun mielestä se on juuri siksi hauska, vaikkakin "epäonnistunut" värien kannalta. :)

      Poista
  3. Wau, ihania kuvia! Minullakin orkidea kukkii, johtuu kyllä ainoastaan siitä että sain sen vasta jokunen viikko sitten... Olipas mukavaa lukea sinusta, erityisesti ilahduin siitä että mainitsit tykkääväsi tavaroista, niin minäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ja hienoa, että sinunkin orkideasi kukkii! :) Sama juttu oli minullakin, että edellisen kerran se kukki silloin kun toin kaupasta. :D Kauan ne kukat kyllä kestää, se on ihan kiva.

      Kyllä, olen aikamoinen materialisti! :D Onneksi ei taas tarvitse muuttaa mihinkään hetkeen (vaikka mieli ehkä tekisi...), meinaan kun tätä tavaraa piisaa... :D

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...