tiistai 28. helmikuuta 2012

Catalina Estrada

Tervetuloa uusille lukijoille, kivaa että liityitte mukaan! :)

Useammassa blogissa on kirjoitettu noista kommenttien sanavahvistuksista. Ja eiväthän ne nyt niin mukavia tosiaan välttämättä ole. Joten, poistin minäkin sanavahvistuksen täältä. Kommentointi on nyt sitten helpompaa Pinkissä työhuoneessa, olkaatten hyvä! Nyt sitten vissiin alkaa tulla ihan mahdoton jatkuva kommenttivirta postauksiin, kun sanavahvistuksia ei enää ole, eikä hyväksyntää eikä mitään esteitä! :) :) :)

Sitten asiaan. :D Muistaakseni Sisustusblogista bongasin joskus suunnittelija Catalina Estradan. Kerrassaan upean värikkäitä kuvituksia tapeteista matkalaukkuihin. Paitsi että ehkä jopa minun rohkeuteni värien käytössä olisi koetuksella näitä kuoseja katsellessa. :) Mutta you never know... ;)

Tässä makupaloja Estradan töistä. Kaikki kuvat lainattu www.catalinaestrada.com.

Tapetteja:

Lisäksi Estrada on suunnitellut kuoseja brasilialaiselle Anunciaçao-muotimerkille:

Löysin sivuilta vielä niin söpön matkalaukun ja hienoja sateenvarjoja! :)
13 kommenttia:

 1. No minä ainakin kommentoin heti! ;D

  VAU mitä kuoseja! :O Nuo seinät näyttää siltä kuin ne olisi elossa! Ihan huikeeta! Ja tuo alimmainen mekko.. ooh.. ja matkalaukut! Ja ja! Upeita kuoseja! Mistä noita saa ostaa? :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuoseja, värejä ja printtejä! Kevättä mielessä! :) T: Uusi lukijasi

  VastaaPoista
 3. Huikaisevia! Tuollaista matkalaukkua ei raskisi lennolle ottaa, kun niitä laukkuja heitellään ja kolhitaan rahdinkäsittelyssä...

  VastaaPoista
 4. Janina: Jee, hyvä hyvä! :D Eikö! Ihastuin näihin heti kertaheitolla... Estradalla näyttää olevan oma verkkokauppa http://catalinaestrada.bigcartel.com, jossa on ainakin huiveja ja joitain taidekuvia myynnissä. Yritin googlata, mutta en oikein löytänyt mitään mistään! Pitääkin perehtyä asiaan vähän tarkemmin ja laittaa sitten tännekin lisää infoa. :)

  Ruususuun äiti: Kivaa, tervetuloa kovasti mukaan! :) Olen jo melkein suunnitellut uusiksi meidän sisustuksen näiden printtien mukaan. Nyt kun vielä löytäisi kaupan, joka näitä myy! :)

  Valua Kuvasa: Se on kyllä totta, että vain käsimatkatavaraksi raaskisi ottaa mukaan! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas iloisia kuoseja! :) Kelpuuttaisin kyllä itselleni tuon matkalaukun, sateenvarjon ja pari noista koltuistakin. Tapeteistakin tykkään, mutta rohkeus ei kyllä riittäisi laittaa niitä kotiin! :/ Jos olis joku oma putiikki, niin olis ihana sisustaa ne noin kivoilla väreillä! :D

  VastaaPoista
 6. Se onkin muuten totta, että jossakin putiikissa nämä tapetit olisivat aikas upeita! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana löytää tänne, hyvän tuulen värejä täynnä koko blogi, ihanaa!
  Ilona

  VastaaPoista
 8. Kiitos tosi kivasta kommentistasi! Piristi päivää! :) Ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 9. Vautsi mita seinia!
  Olis ihana paasta sisustaa noin upeilla tapeteilla.

  Aurinkoisin terveisin Miamin lammosta,
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Nämä olivat kyllä niin hienoja tapetteja ja muita printtejä! Toivottavasti niitä jostain löytyisi ostettavaksi. :) Kiitos terveisistä, kävin tutkailemassa blogissasi upeita kuvia Miamista! Ai että, nyt tuli hinku päästä johonkin lämpimään, kuvasi näyttivät sen verran ihanilta! Terveisiä takaisin täältä aurinkoisesta pikkupakkasesta! :)

  VastaaPoista
 11. Löysin tänne,sen jälkeen kun olin lehdessä lukenut Catalina Estradasta.,Ihan huikeita printtejä:)

  VastaaPoista
 12. tää on makee suunnittelija!!! Paolo Colehon muutaman kirjan kannen on varmaan suunnitellut tämä sama henkilö..on niin tunnusomainen jälki.. hienoa!

  VastaaPoista
 13. Yaelian: Oi mistä lehdestä luit Estradasta? Hankin ihan varmasti saman lehden, minusta nimittäin tuli ihan fani. :) Ja tervetuloa vain! :)

  akissfromthepast: Niin on! Joo, on tehnyt myös kansikuvat useampiinkin Coelhon kirjoihin. Näin luki tuolla Estradan nettisivuilla. On kyllä taitava suunnittelija ja niin upea tyyli! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...