lauantai 4. helmikuuta 2012

Pinkki kenkähylly

Ai että, eikö sopisikin aikas hyvin pinkkiin työhuoneeseen tämä kenkähylly! :) Ja mikä hauska lattiakin! Bongasin Ikean blogista tämän kuvan. Vähän ehkä epäkäytännöllinen, kun eihän tuohon nyt monia popoja mahdu yhdelle hyllylle. Tai siis näitä hyllyjä pitäisi hankkia tsiljoona, että meikäläisen kaikki kenkäparit saisi mahtumaan. T. Paatunut kenkäfriikki.

Mutta olen jo ehtinyt hommaamaan toisenlaisen ratkaisun kenkäsäilytykselleni. Laittelen kuvia, kunhan saan hyllyt kasattua ja kengät järjestykseen. Voisin kuvitella, että tulee aikas kiva! :) 

Kuva: http://livethemma.ikea.se

Ikean blogi on kirjoitettu yllättäen ruåtsiksi ja yritän aina silloin tällöin viitsiessäni harjoittaa ruotsinkielentaitojani lukemalla blogia alkuperäiskielellä. Mutta myös kokeilen Googlen Translatoria ja saan ainakin hyvät naurut sitä käyttäessäni. Ei se ehkä ihan sataprosenttisen varma kääntäjä kyllä ole. :)

Terveiset muuten Etelä-Pohjanmaalta, täällä on aika kirpsakka keli. Mittari hipoo kolmeakymmentä pakkasastetta. Pihalla on kaunista, aurinko paistaa ja paljon lunta! Vähän eri meininki kuin eilen Helsingin maailmanloppupyrykelistä lähtiessäni. Kannatti siis matkustella tänne päin tänä viikonloppuna! :) Kivaa viikonlopun jatkoa everybody!

2 kommenttia:

 1. Uuu, onpas kiva hylly! :D Hyllykön rakenne muistuttaa jotenkin Lundioita. Ja tuostapa tulikin mieleen, että voisin joskus maalailla meidän vanhat oranssihtavat Lundiat uuteen väriin. Pinkkiin ei ehkä mies taivu, mutta jos kokeilisi vaikka turvallista valkoista.. :) Turhaan niitä tuolla autotallista seisotetaan, kun on laadukasta täyspuista tavaraa!

  Kirpsakassa kelissä mennään toisellakin puolella Suomea. Neljääkymmentä hipovat lukemat alkavat olla kuitenkin jo vähän turhan paljon... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten muistuttaa Lundioita nyt kun sanoit! Joo kannattaa ilman muuta tuunata uusiokäyttöön, jos kerran laatutavaraa on varastossa. Maalilla saa ihmeitä aikaiseksi! :)

   Hui sentään, teillähän on siellä ihan kunnolla pakkasta! Kolmekymmentäkin on mun mielestä jo ihan sairaan kylmä, niin saatika siitä sitten vielä ylöspäin... Huh huh! Tsemppiä sinne vaan kovasti! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...