maanantai 20. helmikuuta 2012

Uusi iiiiihana kenkähylly!

Nonni. Nyt on vanha Ikean Stolmen-sarjan kenkähylly laitettu kasaan ja myyty Huuto.netissä. Tilalle tuli pari valkoista - yllätys yllätys - Ikean :) Billy-kirjahyllyä korotusosineen. Ja ihan itte kokosin, hahaa! Pystyssäkin ovat vielä! Sain käyttää poraakin pikkuiseen muutaman ruuvin vääntämiseen. :D

Näin joskus jossakin blogissa tai jossain päin nettiä kuvan, jossa oli keksitty laittaa kengät esille ihan tavalliseen kirjahyllyyn. En enää muista yhtään mistä sen idean sain. Mutta totesin idean hyväksi ja toteutin. Sitä paitsi samaan tilaan mahtuu nyt paljon enemmän kenkiä! Ennen minulla oli ovessakin vielä roikkuva kenkäteline, nyt sitä ei enää tarvita. Näissä hyllyissä on säädettävät korkeudet, niin voi laittaa hyllyjä tiuhempaankin. Ostinkin muutaman lisähyllyn ja niitä tarvittiin. Oon kyllä huipputyytyväinen tähän ratkaisuun!

Säästin Stolmen-ratkaisusta yhden pylvään, joka näkyy tuossa kuvassa vasemmalla. Siinä laukut roikkuvat kätevästi koukuissa. Jätin kirjahyllyistä tarkoituksella takalevyt pois, että näkyy pinkki seinä sitten läpi. Tosin korotusosissa tämä ei ollut mahdollista, mutta samapa tuo, ei haittaa.Juhlalaukutkin mahtuivat yhdelle hyllylle. Mutta kai nyt huomaatte, että hyllyssä on vielä tyhjää tilaa! Ja hyllyjä voisi vielä tiivistää kapeammiksi väleiltään, että mahtuisi lisää hyllylevyjä. Hehee... Shoppailemaan kenkiä siis. :D7 kommenttia:

 1. Ihana järjestys - ja järjestys se olla pitää!:) Ikea on kyllä sellainen löytötori, että siellä on ratkaisu moneen säilytyspulmaan.

  VastaaPoista
 2. Ihailen järjestelmällisyyttäsi! :) ..sekä myös laukku- ja kenkäkokoelmaasi! :)

  VastaaPoista
 3. Valua Kuvasa: Kiitos vain! :) Siinä kuvassa, josta alun perin tämän idean sain, taisi olla jokin hieno antiikkihylly tms. Minä päätin, että mun kengät pysyvät järjestyksessä ihan Ikean Billy-hyllyilläkin. :D Ikeasta voi tosiaan löytää suht pikkurahalla ihan hyvät systeemit.

  Saara: Kiitokset! :) Näillä määrillä on jo melkein pikku pakko olla jonkin sortin järjestys noille kengillä ja laukuille. :D Mä oon niin mahdoton kenkä- ja laukkufriikki, että huh huh. Ja jos paljastan, niin laukut eivät edes näy kaikki näissä kuvissa, vaan niitä löytyy vielä parilta hyllyltä muualta... :D

  VastaaPoista
 4. Huuuh miten paljon kenkiä!! Minulla ja tyttärelläni ei taida olla edes yhteensä yhtä montaa kenkäparia :D

  Tuo pinkki seinä on ihana. Meillä on myös melkein samaa sävyä yhden huoneen seinässä :) http://3.bp.blogspot.com/-NEiXzTokKCQ/TuD5uBfRM8I/AAAAAAAAAgU/uAMKKWIcCcg/s400/P1020682.jpg (kuva tyttäreni blogista)

  VastaaPoista
 5. Sitä se teettää, kenkäfriikin ja hamstraajan yhdistelmä. Eikä asiaa auta yhtään se, että olen kenkäkaupassa töissä. :D

  Oi vau, teillähän on hyvänvärinen seinä! Hyvin sama sävy kun mun työhuoneessa. Hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
 6. Mä niin viherryn kateudesta ton sun kenkäkokoelman edessä! Ja tosi hyvältä näyttää kaikkiaan! Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vain! :) Ja täytyy vissiin tunnustaa, että tänään kotiutui yksi iiiihana nilkkuripari lisää tuohon hyllyyn... Mä oon toivoton! :D Kiitos ja kivaa loppuviikkoa sinnekin päin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...