tiistai 14. helmikuuta 2012

Hiljaisia hetkiä


Rakas isoäitini nukkui tänään pois, kauniisti ja rauhallisesti. Olo on surullinen ja haikea, mutta hyvät muistot jäävät mummasta ja yhteisistä hetkistä.

Sain serkultani niin ihanan runon, laitan sen tähänkin.


Kulje mumma lähellämme,
muistoissamme mukanamme.
Sävelinä sieluissamme,
elämämme enkelinä.

Lepää rauhassa ikuisessa unessa.


Blogihiljaisuutta on jo hetken ollut ja hetken tulee vielä olemaankin. Mutta palaan toki linjoille, kun paremmat fiilikset koittavat.

Hyvää ystävänpäivää kaikille ja olkaa ihania toisillenne! :)


11 kommenttia:

 1. Lämmin halaus ja osanotto sinulle mummisi vuoksi ja kaikesta huolimatta hyvää ystävänpäivää! On ihan ymmärrettävää, että tuollaisessa tilanteessa blogi hiljenee. Palaile sitten bloggaamaan, kun suru ja haikeus helpottaa, täällä sinua odotetaan.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni suureen suruusi, lämmin halaus ja ystävänpäivän toivotus. <3 Me jaksamme kyllä odottaa, että palaat taas linjoille. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 3. Muistot kauniit voimaa antaa, surun raskaan hiljaa kantaa. Osanottoni suruun. Blogisi pompsahtaa taas lukulistalleni sitten kun on sen aika. Voimia!

  VastaaPoista
 4. Lämmin osaanotto, ja myötäntunto halaus. Nuo on aina ihmiselon vaikempia asioita.. mutta muistot kantaa!
  kaikki olemme vain tähtien pölyä..

  hyvää ystävänpäivää ja zemppiä!

  VastaaPoista
 5. Voimia suruusi. <3 Hän sinua sieltä pilven reunalta seuraa... Ja muistojahan kukaan ei voi viedä.

  VastaaPoista
 6. Voi teitä ihania, täällä on tippa linssissä teidän kauniista sanoistanne! Kiitos teille jokaiselle myötäelämisestä ja halaus myös täältä joka suuntaan! <3

  VastaaPoista
 7. Sitten, kun jaksat ja haluat...

  Pieni tunnustus sinulle, löytyy tuolta. :)

  http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 8. Lämmin voimahalaus <3 Menetin myös viimeisen vuoden sisällä sekä mummun että papan puolen vuoden välein, niin surullisia kokemuksia :(

  VastaaPoista
 9. IMAGE black and white: Ihana piristys, kiitos paljon! <3 Varmasti jossain vaiheessa paneudun tähän ja laitan eteenpäin. Nämä tunnustukset ja haasteet ovat kivoja! :)

  By J: Kiitos kovasti! Ja osanotto ja halaus sinullekin! <3 Voi että, tosi ikävä kuulla menetyksistäsi. :( Surullista ja haikeaa kyllä on. Tästä pitää pyrkiä vaan eteenpäin ja muistella ihania hetkiä. Tsemppiä sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...