maanantai 18. heinäkuuta 2011

Helmikoristeet verhoihin

Meillä on olohuoneessa pitkät maahan asti ulottuvat tummanruskeat sivuverhot. Verhot ovat tarkoituksella liian pitkät, että alaosa on "myttynä" lattialla. Semmoisia verhoja olen monissa sisustuslehdissä nähnyt ja tykästynyt kovasti, joten pitihän sellaiset sitten itsellekin saada.

Jotain piristystä olen kuitenkin yksivärisiin verhoihin kaivannut. Kun yleissävynä meillä olohuoneessa ovat ruskean sävyt, niin olen laittanut sohvalle turkooseja tyynyjä piristämään huoneen lookia. Sain sitten päähäni, että tekaisen verhoihin helmikoristeet ja niistä tuli itse asiassa ihan kivat! :) Pujottelin mustaan satiininauhaan kolmea erilaista helmeä, kahta turkoosia helmeä ja yhtä tummasävyistä. Tässä pari kuvaa, en oikein nyt parempia kuvia saanut onnistumaan, mutta ehkäpä näistä selviää mikä on pointti.

3 kommenttia:

  1. Vau!! Hyvä idea oli, tosi kivan näköiset koristeet! :)

    VastaaPoista
  2. Noniin.. Niistähän tuli oikein kivat! :) Eikun sitten vaan seuraavan helmiprojektin pariin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset, kiva kun tykkäätte! Tuo helmihomma on kyllä hauskaa puuhaa. Jopa mun kärsivällisyys riitti siihen sitten kun pääsin vauhtiin! :) Tosin totesin, että kynnet olivat vähän turhan pitkät siihen hommaan aluksi. Mutta huollossa sitten pätkäistiin palat pois, niin alkoi sujua vähän paremmin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...