lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tervetuloa Pinkkiin työhuoneeseen!

Pinkki työhuone on avannut ovensa! Luvassa on kolmikymppisen helsinkiläisen naisen kotoisan rentoa jutustelua omista näpertelyistä käsitöiden parissa, ruoanlaitosta ja ravintoloista, matkailusta ja vähän muodistakin. Ja toki muistakin aiheista, jos sattuu tulla mieleen. :)

Näkymää huoneen ikkunaseinältä. Huoneessani on
yksi seinä kokonaan täytetty valkoisilla Ikean
Expedit-kirjahyllyillä, joiden hyllyjen läpi pinkki
seinä  kivasti näkyy.
Työhuoneessani on oikeasti ihanat pinkit seinät. Sävynä on Tikkurilan M336 (Hibiscus), joka on myös tämän blogin taustaväri. Työhuoneessani työpöydällä on läppäri etätöiden tekemistä varten, sekä sivupöydällä ompelukone. Lisäksi huoneestani löytyy kirjoja, lehtiä, kangasvarastoni sekä kenkä- ja laukkukokoelmani. Ja tietenkin Dumbo-nalle.

Lempiharrastukseni on tehdä käsitöitä, välillä menee niin kuin Strömsössä, välillä ei. Aina olen tehnyt perinteisiä käsitöitä kuten virkannut, neulonut ja ommellut. Viime aikoina olen kuitenkin laajentanut DIY-intoani myös helmitöihin ja vanhojen huonekalujen tuunaukseen. Kaikkea pitää kokeilla!

Harrastamme mieheni kanssa ruoanlaittoa. Mieheni on erityisen innostunut kokeilemaan kaikenlaista uutta ja olenkin siirtänyt päävastuun ruoanlaitosta hänelle. :) Mutta yhdessä kokkailemme monesti kaikkea hyvää. Käymme myös silloin tällöin nautiskelemassa ravintoloissa, joten luvassa on myös ravintola-arviointeja.

Tässä morsiuskimppuni vuodelta 2005 kuivattuna ja
kehystettynä seinällä.
Matkakertomuksiakin on tiedossa, Suomesta ja ulkomailta. Näitä juttuja ehkä kuitenkin harvemmin, emme kuitenkaan koko aikaa ole reissun päällä, töitäkin pitää tehdä. :)

Muoti on minulle tärkeää, joten saattaapi tänne tulla kuvia ihanuuskengistä ja -laukuista. Asukuvia en aio ruveta postaamaan kuitenkaan.

Ja hymiöitä on sitten koko blogi täynnä, olette varmaan jo tämän kirjoituksen perusteella huomanneet! :D Tervetuloa Pinkkiin työhuoneeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...