sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Mökkifiilistelyä

Olimme juuri reilun viikon vanhempieni mökillä Kurussa, on se vaan niiiiin ihana paikka! :) Joitakin vuosia sitten en vain pystynyt olemaan siellä paria päivää kauempaa, sitten piti päästä jo johonkin ihmisten ilmoille metsän keskeltä. Jotakin aikuistumista tms. muutosta lienee tapahtunut, koska nyt tilanne on päinvastoin, minua ei millään huvittaisi lähteä sieltä pois! :)

Emme sentään lorvineet koko aikaa! :) Olimme viikon mökillä siskoni ja hänen miehensä kanssa. Äiti ja isä olivat jo ennemmin tehneet metsätöitä ja kaataneet puita metsässä. Meidän miehet sitten pilkkoivat puunrunkoja paloiksi, joista minä ja siskoni "kirvestimme" koneella puut klapeiksi. Hauskaa hommaa, uskokaa tai älkää! Kirvestää tarkoittaa siis suomeksi puiden pilkkomista klapikoneella. Kone on niin kuin automaattinen kirves you know, näin naisen logiikalla. Saatiin puuvajaa jo aika hyvin täyteen!

Minulla oli yllättäen ompelukone mukana mökillä. :) Viime kesänä aloitimme uudistusprojektin saunamökissä. Koska varsinaisessa "päämökissä" on hyvä keittiö, niin saunamökistä purettiin sen käyttämättömäksi jäänyt keittiö. Muutenkin siellä vaihdettiin vähän järjestystä jne. Vuosi sitten minulla jäi kesken tyynyjen päällystäminen, joten jatkoin urakkaa sitten nyt. Keksimme nimittäin laittaa jo olemassa olevat runkopatjat sohvakäyttöön, johon tarvitsi paljon tyynyjä selkänojaksi. Ostin Ikeasta moooonta sisätyynyä, joihin ompelin päälliset tilkuista omista kangasvarastoistani. Kangasvarastoni koosta kertoo se, että varmaan 15 tyynyyn tein päälliset, eikä vajetta ihan hirveästi näy varastossani... Kankaat ovat ihania!! :D

Tässä vielä pari fiilistelykuvaa, mökillä on ihanat maisemat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...