torstai 28. heinäkuuta 2011

Junassa Business-luokassa, never again

VR:llä on tällä hetkellä halvennustarjous Business-luokan hinnoissa. En enää saa mitään alennuksia opiskelijakortilla *nyyh*, vaan aikuisten hinnan joudun aina junalipusta pulittamaan. Ajattelinkin nyt hemmotella itseäni ja ostaa lipun Business-luokkaan välille Helsinki-Seinäjoki, kun kerran lippu oli "rahvaan lippuihin" :) :) :) verrattuna vain kuutisen euroa kalliimpi.

HUKKAAN MENIVÄT NEKIN KUUSI EUROA!!!

Tai ei ihan joka sentti, sain sentään teekupillisen "ilmaiseksi", olisihan se nyt pari euroa ravintolavaunussa maksanut. Plussaa siitä, että vesi oli suht kuumaa. Miinusta, että teepusseja oli tasan kolme jäljellä, siis kaksi minun jälkeeni. Kahvihan - ykkösvaihtoehtoni - oli luonnollisesti loppu.

Lehtihylly ammotti tyhjyyttään.

Vaunu oli ihan niin kuin normaali IC-junan vaunu. Ei mitään eroa penkkien koossa tai sijoittelun "väljyydessä". Penkit vain oli verhoiltu kankaan sijaan (keino?)nahalla, joka tarttui mukavasti paljaaseen ihoon, kun oli sortsit jalassa.

Älkää hyvät ihmiset ostako Business-luokan junalippuja ja haaskatko rahojanne, niih. :D Sen sijaan suosittelen buukkaamaan liput kahden tai neljän hengen työskentelyhyteistä, jotka maksavat ihan normaalilipun hinnan, ei yhtään enempää. Niissä on mukavan rauhallista matkustaa. Ajoissa kannattaa työskentelyhyttipaikkojen varaamisessa kuitenkin olla, joskus niitä ei enää nimittäin ole vapaana.

MUR, sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...