tiistai 19. heinäkuuta 2011

PartyLite-haksahdus, nätti sellainen

Sainpa sitten PartyLite-kuvaston käteeni, ei hyvä lompakolle, oikein hyvä meidän parvekkeelle. :) En oikeastaan ikinä hommaa mitään perhosiin viittaavaa, jotenkin en lämpene perhosille ollenkaan. Nättejä ne toki on, jos luonnossa sattuu näkemään. Mutta että perhosaiheisia verhoja, vaatteita jne... Ei oo mun juttu.

Mutta luonnollisesti poikkeus vahvistaa säännön! Nimittäin tuota metallista perhoskoristetta en voinut vastustaa ja sen sitten tilasin PartyLiteltä. :) Alun perin se ilmeisestikin on tarkoitettu ihan maahan kukkapenkkiin, kun sen mukana tuli vielä tuohon jatko-osa. Kerrostalon neljännessä kerroksessa kuitenkin ainut mahdollisuus on parveke, joten iskin sen sitten tuohon isoimpaan kukkaruukkuun. Jatko-osaa ei tarvittu. Aika kiva mielestäni! :) Tuohon pieneen vihreään kippoon voi sitten laittaa tuikun tai pienen kynttilän, jos haluaa fiilistellä iltahämärissä parvekkeella.

Sitten tämä kullanvärinen kukkajalka tai -laatikko tai whatever on DIY-osastoa. Plantagenista joskus pari kolme vuotta sitten hommasin ihan puunvärisenä tuon korkean kukkajalkasysteemin. Edellisessä asunnossa meillä ei ollut parvekkeella lasitusta, joten tämä kukkajalka joutui sitten olemaan kesät talvet säiden armoilla, koska en viitsinyt sitä roudata varastoon ja takaisin. Ja siltä se sitten näyttikin... Mutta kasassa kuitenkin pysyi, niin en raaskinut poiskaan heittää. Näytin kukkalaatikolle sitten vähän kultaista spraymaalia, jota käytin jakkaroihin, ja siitä tuli kuin uusi! Riitti vain yksi kerros spreijata päälle ja hyvä tuli.

Lisähuomautus 1: ruukussa on päivänkakkaroita. Ne eivät tällä hetkellä kuki, koska eivät ole vielä täysin toipuneet meidän lomareissusta ja vedenpuutteesta... :) Elän toivossa, että rupeaa kohta kukkimaan, nuppuja ainakin on muutama.

Lisähuomautus 2: Vieressä on vanha puinen perunalaatikko pikkupöytänä. Löysimme sen mieheni isän lapsuudenkodista aikoinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...