maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kiva pyörälenkki

Kaivoin pitkästä aikaa pyöräni pyörävarastosta ja hurautin K-Rautaan hakemaan nitojaa. Siis sellaista, jolla voi nitoa kangasta kiinni tuoleihin, tästä verhoiluprojektista lisää myöhemmin, kun tulee valmista. :)

Kiva pikkupolku Vantaanjoen varrella,
osoittautui kylläkin umpikujaksi. :D
Sain jopa pyörät pumpattua ihan itse! Tähän asti olen vain menettänyt hermoni ja saanut pyörät tyhjäksi. Mun pyörässä ei nimittäin ole semmoisia tavallisia pumppaussysteemeitä, vaan ne venttiilit tarvitsevat spesiaalipumpun, niin kuin auton renkaisiin. Vaikka muuten olen mielestäni suht kätevä käsistäni, niin tässä hommassa on ollut joku käsittämätön este. Mutta vain tähän asti! Pari ärräpäätä pääsi ja melkein ilmat pihalle kummastakin pyörästä, mutta sain kuin sainkin pumpattua täyteen! :)

Ei uskoisi, että ollaan vajaan 10 km päässä
Helsingin keskustasta.
Vaikka tunnelma oli ihanan metsäinen, tässä kohdassa
kyllä kuului Lahdentien autojen humina. Mutta onneksi
äänet ei kuulu näistä kuvista! :)


K-Rautaan päästelin tuttua ja lyhintä reittiä, mutta kotiin päin päätin sitten seikkailla pitkin Vantaanjoen vartta. Pari kertaa lähdin testailemaan jotain hiekkatietä, joka olikin sitten umpikuja. Mutta lopulta tupsahdin metsän keskeltä tuttuihin maisemiin ja löysin kotiin. Mielessä kyllä kävi, että onneksi kännykässä on navigaattori, että voin paikantaa itseni, mutta sitä ei sitten tarvittu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...