maanantai 24. lokakuuta 2011

Allévo-dieetin ensimmäinen osa kunnialla ohi!

Huhhuijaa, noin vain selvitin kaksi viikkoa syömällä päivittäin vain viisi pussia eli n. 550 kaloria. Jeeee, hyvä minä!!! :) Tuloksena: -5,5 kg, mukava sysäys painonpudotukselle! Motivaatio kasvaa kummasti koko ajan, kun paino tippuu. Nythän vauhti toki hidastuu, kun alan syödä oikeaa ruokaa. Mutta ajattelin kuitenkin jatkossakin korvata pari päivän ateriaa näillä pusseilla.

Edellisessä tämän aiheen postauksessani kerroin tarkemmin Allévo-dieetistä, nyt raportoin vähän fiiliksiä. Kaksi viikkoa meni yllättävän helposti, nälkä ei oikeasti päässyt yllättämään, muuta kuin muutamana ekana päivänä. Olisin voinut sen puolesta jatkaa dieettiä vielä pidempäänkin. Ihmettelin kovasti myös, että (dieetin viimeisiä iltoja lukuunottamatta) minua ei yhtään häirinnyt, vaikka muut ympärillä söivät normaalia ruokaa. Senkin puolesta homma sujui hyvin.

Mutta. Nyt parina viimeisenä päivänä alkoi kyllä niin kyrsiä pussien särpiminen, maut vain alkoivat kyllästyttää niin maan perusteellisesti. Jokainen pussi maistuu siis minun mielestäni kyllä ihan hyvältä, kaikkia niitä olen kahden viikon aikana tasaisesti nautiskellut. Mutta jos syö samoja kuutta makua 14 päivää, kyllästyy väkisinkin, eikös vain. :) Esimerkiksi lauantaina mies söi iltapalaksi vieressä ruisleipää, minä litkin peruna-purjo-keittoa, ei ole ruisleipä sitten ikinä tuoksunut niin hyvältä! Tänään aamulla söin sitten itsekin ruisleipää, ai että oli hyvää!!! Nautin joka palasta. :)

Joulukuussa pussikuureillaan sitten taas uudestaan! :)

4 kommenttia:

 1. Hejsan naapurintyttö, löysin tänne plogiisi. Kiva et pääsee sun kuulumisia lukemaan näin. Omaan taideblogiini pääset nimeäni klikkaamalla.
  Terveisiä kaikille ja hyvää syksyn jatkoa!
  /P

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa ja kiva kun löysit tänne mun höpötyksiä lukemaan! :) Onneksi nykyään voi vaihtaa kuulumisia ja "törmäillä" näin virtuaalisestikin. Kävin tietenkin heti kurkkimassa blogiisi, siis ihan käsittämättömän upeita töitä!!! Oot kyllä hyvä! Voi kun pääsisi joskus näkemään töitäsi livenäkin. Nyt näyttely pian johonkin helsinkiläiseen galleriaan, niin tuun heti paikalla. :) Samoin terveisiä kaikille teillekin ja hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tackar;) Laitan kyllä kutsun jos satun Helsingissä joskus pitämään näyttelyn. Siitä on monta vuotta kun Helsingissä olin viimeksi. Muistakaa tekin Sannan kanssa, että jos reissaatte joskus Kööpenhaminaan, niin täältä on hirveän lyhyt sinne ja voidaan vaikka treffata. Kuulemiin=)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...