sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Rahi ja lattiatyyny

Nojatuolien verhoilusta jäi yli mustaa samettikangasta, joten myös pieni rahi sai uuden päällyksen. Lisäksi kankaasta syntyi vielä lattiatyyny yhtenä iltapuhteena. Saapi nähdä, mihin vielä keksin kangasta käyttää, sitä vielä jonkin verran olisi jäljellä... :)

Tässä rahista kuvia ennen ja jälkeen, sininen vaihtui mustaksi.Lattiatyyny kätkee sisälleen vanhan ohuen petauspatjan ja muutaman vanhan jo ohueksi kuluneen tyynyn. Pääsivät vielä hyötykäyttöön roskiksen sijasta! :) Laitoin kuviollista samettikangasta vain päälle, muut sivut ovat pinnaltaan sileää mustaa kangasta.

Pinosin petarin ja tyynyt päällekkäin ja harsin vähän niitä yhteen karhulangalla, että pysyvät paikoillaan. Mittasin tyynykasan koon silleen abouttiarallaa :) ja sen mukaan leikkasin kangaspalat. Tarvittiin kaksi samankokoista päätypalaa, kaksi sivupalaa ja pohja ja päällys. Vähän piti miettiä palojen yhdistelemisessä, mutta kyllä se siitä sitten sujui, kun mietti vain tarkasti.

Ompelin viimeisen sauman kiinni käsin, kun olin änkenyt tyyny- ja petarikasan pussin sisään. Ei nyt sattunut olemaan vetoketjua, enkä suoraan sanoen viitsinyt ruveta miettimään mitään neppari- tms. nappisysteemiä, että pussin voisi irrottaa pesuun. Sitten likaantuu kun likaantuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...