perjantai 24. helmikuuta 2012

Haaste/tunnustus: 5 lempiblogiani

Onnea Estelle Silvia Ewa Marylle! Ja vähän Victorialle ja Danielillekin. :D En tiedä, haluaisinko itse, että minusta otettaisiin kuva maailmanlaajuiseen levitykseen muutama tunti synnytyksestä, mutta eipä taida Victorialla olla vaihtoehtoja... Huh huh. Mutta iloinen uutinen kumminkin! Ja olen ihan tyytyväinen, että antoivat neljännen nimen minun mukaani, kansainvälistettynä vain. T. nimim. Kuninkaallisfani. :)



Voi että tulin iloiseksi, kun IMAGE black and white antoi minulle tunnustuksen, että Pinkki työhuone on yksi hänen viidestä lempiblogistaan! KIIIIIITOS!!!! :) :) :) On tämä blogimaailma niin jännää, kun täällä kökötetään kukin oman ruutumme ääressä ja ollaan blogikavereita näin virtuaalisesti. Hauskaa! :)

Mutta siis nythän minunkin sitten pitäisi pystyä valitsemaan seuraamistani blogeista viisi. Jepulis. Pahankin pistit IMAGE. :D Tosin näissä listatuissa blogeissa pitää olla alle 200 lukijaa. Mutta ei se nyt helpota kuitenkaan. :)

Tässä nyt kuitenkin viisi lempiblogiani ankaran karsinnan jälkeen. Muut lempparini, hienot ja ihanat blogit löydätte tuolta sivupalkin listaltani. Mistä tulikin mieleen, että pitää se taas päivittää, kun olen löytänyt ihania uutuusherkkuja luettavakseni.








Minäpä heittäydyn ovelaksi ja heitän tämän haasteen kaikille, jotka tämän lukevat! Olisi kivaa tietää uusista blogeista ja saada vinkkejä. Että ihan on minulla oma lehmä ojassa. :D Ja jos ei ole omaa blogia, niin kommenttia blogivinkeistä tuonne kommenttiboksiinkin vain!

Mukavaa viikonloppua everybody!

9 kommenttia:

  1. Nämä blogihaasteet ja tunnustukset on siitä kivoja, että aina tulee vastaan uusia kivoja ja lukemisen arvoisia blogeja! Ja kun seuraa lähes pariasataa blogia, voi jo huoletta niistä ihan suosituimmista luopua, koska ainakin minusta tuntuu, että tuoreet ja vähemmän tunnetut blogit ovat mielenkiintoisempia. Onko se sitten oikeasti niin, että kun on tarpeeksi lukijoita, kirjoitusten taso kärsii siitä hieman?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria! Olen kyllä ihan ällikällä lyöty tästä, kops.:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maria!!! :) sä olet aivan huippukiva blogikamu!
    listalla oli minulle uusia nimiä joten taidankin katsastaa mitä niiden takaa löytyy :)
    mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Ihana ihana ihana olet!! <3 Kivaa ja inspiroivaa viikonloppua sinne. :)

    VastaaPoista
  5. *leikkii ettei olisi lukenut tätä kun ei pysty valitteen viittä...* *vihellellen poistuu takavasemmalle..* ;)

    VastaaPoista
  6. Voihan ihanainen nainen :). Minä kiitä kumarran ja olen super onnellinen kauniista tunnustuksestasi!!!!!!!!!!!

    Ja vielä rinsessan esiintymiseen muutaman tunnin jälkeen synnytyksestä. Kuka näyttää noin hehkeältä?!? En minä ainakaan. Vaikka olisi ollut kaikki maailman prinsessatipat ja stailaajat, ei musta olisi saanut yhtään kaunista kuvaa moisen rupeaman jälkeen. heh heh. Mietiskelin muutenkin että jopas on kovaa touhotusta. Itse halusi pyhittää ne muutamat ensimmäiset päivät uudelle tulokkaalla ja omalle eheytymiselle. Toivottavasti saavat hekin jo pian oman rauhansa.

    Aivan ihanaa viikonlopun loppua sinulle Maria :)

    VastaaPoista
  7. Sanna: Kiva kuulla, että joku muukin seuraa tsiljoonaa blogia! :) Minulla on jatkuvasti Bloglovin-listalla jonossa vaikka kuinka paljon lukemista, koska en ehdi lukemaan ikinä kerralla kaikkia ja haluan kuitenkin lukea ne jokaisen postauksen. :D Onkin mielenkiintoinen pointti tuo kirjoitusten taso. Tuleeko siinä sitten kirjoittajalle jonkin sortin "rimakauhu", kun tietää, että juttuja lukee vaikka 15 000 ihmistä päivässä. Ja kuinka paljon sitten vaikuttavat kaikki yhteistyöt, bloggaaja ei välttämättä voi oikein suoraan haukkua yhteistyötuotteita, siinähän loppuvat yhteistyöt alta aikayksikön. Voivat aiheuttaa rajoitteita! Olen kyllä itsekin huomannut vähän samaa. Voin kuitenkin luvata, että meikäläisen tyyli pysyy samana forever! Tää taso on jo mitä on. :D :D :D

    VK: Kops vaan, olet tunnustuksen ansainnut! :)

    akissfromthepast: Kiitos vain samoin! :) Ja kivaa viikonloppua uusien blogituttavuuksien parissa!

    IMAGE black and white: Kiitos vain ja samoin! :)

    Kotomon Taina: Juu en huomannut ollenkaan, että kävit lukemassa tämän jutun! :D :D :D

    Hanna-Riikka: Ole hyvä vain! :) Ja kivaa viikonloppua sinullekin! Sitäkin kyllä mietin, että aikamoinen meikkaaja-armeija on täytynyt olla laittamassa jos jonkinlaista pakkelia Vickanille naamaan. Eivät sentis olleet saaneet mahaa vielä katoamaan kokonaan muutamassa tunnissa, sen verran löysä takki oli päällä! :D Itselläni ei (vielä??) ole kokemusta synnytyksestä, mutta yhtäkkiä voisin veikata, ettei sitä kovin hehkeänä valmiina lehtikuviin heti sen jälkeen olla. :D Toivottavasti media ymmärtäisi nyt edes pari päivää antaa heille rauhaa!

    VastaaPoista
  8. Tämä tunnustus kyllä voittaa ne juhannuspaljastukset Hankkija-lippiksineen, hih ;)

    Kaunis kiitos siis kunniasta, olen otettu!

    Ja kiitoksia vielä viimeisestä, oli ihan huippuilta eilen! Toivottavasti ette paleltuneet pirssiä odotellessanne. Voitais ehkä vaihtaa kuvia eiliseltä, itse kun en emännöinnin ohella muistanut juuri iltaamme ikuistaa. Jonkun jutun voisin Portobelloon kuitenkin kirjoittaa - palataan tähän!

    Leppoisaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
  9. Eipä kestä, olet tunnustuksen ansainnut! :) Kiitos itsellenne, oli tosi kiva ilta! Tapakset kyllä sulivat suussa, niinpä se pöytä siitä sitten vain tyhjeni yhtäkkiä. :D Ei palelluttu, päädyttiin loppuviimeksi jakamaan pirssi siinä niiden edellisten kanssa, olivat ystävällisiä. :) Laittelen sulle niitä kuvia, mitä otin, ehkä siellä joku julkaisukelpoinenkin tuli... :D Kiitos ja kivaa illan jatkoa sinnekin päin!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...