torstai 2. helmikuuta 2012

Leffavinkki: Cars 2

Kivaa, kovasti paljon tervetuloa uusille lukijoille! :)

Kuva: www.imdb.com

Kylläpäs sitä on viime aikoina tullut katsottua elokuvia. Tämähän muuttuu leffablogiksi kohta. No, ei nyt sentään, en rupea täyspäiväiseksi kriitikoksi kuitenkaan. :)

Kuva: www.imdb.com


Katselimme hauskan animaatioelokuvan Cars 2:n tässä joku päivä. Ensimmäinenkin osa oli mielestäni leppoisan hauska, samoin tämä. Martti (alkup. ääni: Larry the Cable Guy eli Daniel Lawrence Whitney) vaan on niin hulvattoman hauska ja Salama McQueen (Owen Wilson) hyvä tyyppi! :) Tämä kakkososa oli tehty Bond-tyyliin, agenttina oli varmastikin MI5:een kuuluva Finn McMissile (Michael Caine). Eikös se brittien CIA olekin MI5? :)

Kuva: www.imdb.com

Ja vaikka elokuva onkin tehty lapsille, se on viihdyttävä myös aikuisille. Ainakin meille. :) Ihan kaikista animaatioista, aikuisillekin sopivista (esim. Ice Age), en oikein perusta, mutta näistä autoleffoista tykkään.

Kuva: www.imdb.com
Tässä traileri (www.youtube.com):


2 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki. Joskus lapsille tehdyt leffat ovat tosi kivoja myös aikuisille - mutta ei suinkaan aina. Ostettiin muuten meille joskus kotiin niitä Ice age -leffoja ja minä salaa ihmettelin, että mikä niissä oli ihmisiä niin innostanut, kun minusta ne olivat... noh, vähän tylsiä.
    Vauhdikasta torstai-iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just Ice Age -leffat ovat sellaisia, että ihan jees, mutta en nyt sillai innostunut. Sama maku meillä! :) Kiitos ja kivaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...