tiistai 31. tammikuuta 2012

Eteisen uusi ihq valaisin

Päätin sitten rikkoa tänään meidän mikroaaltouunin lasilautasen. Siis sen, jonka päällä ne kuumennettavat ruoat astioissaan pyörii. Lautanen tipahti rähmäkäpälöistäni puolestatoista metristä lattialle (meidän mikro on sijoitettu aika korkealle) ja siinä oli sitten sen lautasen tarina. Kunniakkaasti 12 vuotta palvelleen lautasen tarina. :D Eli jos ei näitä lautasia mistään varaosina saa (anyone?), niin voisi sitä ehkä jo harkita investoimista uuteen (tyylikkäämpään) mikroon. Katellaan. No, mutta sirpaleet tietää onnea. Mitäköhän kivaa sitä nyt pian sitten tapahtuisi??? :)

Mutta nyt haluan esitellä teille meidän uuden eteisen valaisimen! :) Viikko sitten Helsingin keskustan Sokoksen alemyynneistä löysin tämän ihanuuden puoleen hintaan. Maksoi siis vain pari kymppiä!


Nuo lipareet ovat läpikuultavia ja metallinvärisiä muovinpaloja. Ja lähemmin tarkasteluna siltä kyllä näyttääkin. Mutta kun katsoo kauempaa, niin ihan kuin hienompikin designluomus olisi kyseessä! :D

Ihastuin tähän valaisimeen ihan totaalisesti, harakka kun olen. Jotenkin tykkään myös "elävästä valosta" ja varjoista. Muoviläpyskät lepattavat kevyesti, kun lampun ohi kulkee ja lepatus sitten luo kivoja varjoja. Varjoista puheen ollen, laitan muuten tähän postauksen loppuun vielä kuvan meidän olohuoneen valaisimesta (Ikean PS Maskros).

Eteisessä meillä on takki- ym. kaapin "ovina" paksu samettikangas. Aluksi epäilin toimivuutta, kun haaveissa olivat kuitenkin liukuovet. Mutta ei olla liukuoviin vielä satsattu, kun tämä kangasratkaisu pelittää mainiosti ja näyttääkin hyvältä. Raskas samettikangas laskeutuu hyvin!






6 kommenttia:

  1. Ihanat lamput olet ostanut. Upea varjokuva tulee tuosta Ikean lampusta. Kävin itsekin tänään lamppukaupassa ja ostin - yllätys yllätys - ledinauhoja.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! Tykkään kovasti varjoista. Pystyn tuijottamaan pitkän aikaa vaikka kynttilälyhtyjen tuottamia varjoja. Harrastuksensa kullakin. :D Mun on pitänyt kans tutustua ledinauhoihin, niillä kun saisi yhtäkkiä piristystä vaikka hyllyihin ja kaappeihin, jos oon oikein ymmärtänyt. Pitääkin käydä myös shoppailemassa lamppukaupassa tarkemmin! :)

      Poista
    2. Olet ymmärtänyt ihan oikein. Todella nopeasti ja helposti loihdit ledinauhoilla erilaisia tunnelmia. Bloggasin tästä jokin aika sitten. Testikuviani ledinauhavalaistuksesta täällä http://valuakuvasa.blogspot.com/2012/01/vaihtuvaa-valoa-ledeilla.html
      Nyt haluan näitä keittiöön, olohuoneeseen, ruokahuoneeseen... joka paikkaan:D ja mikä parasta, jos väri alkaa kyllästyttää, niin naps kaukosäätimestä kirkas normaali valo päälle. Ostin kuusi sarjaa. Katsotaan nyt, käynkö ostamassa vielä lisää.

      Poista
    3. Ai vitsi sentään, arvaas tuliko nyt himo laitella kirjahyllyjä vähän uusiksi ja lasistovitriiniä... :) Katotaanko, niin kohta postaan samalla lailla! :D Tyhmä kysymys, mutta noi ledithän eivät tarvitse sähköä, että nauha kiinni vaan ja kaukosäätimellä naps päälle?

      Poista
  2. auts tuota mikron lautasta! Ihana lamppu, just tarpeeksi bling mun makuun! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä pari valittua sensuroitua sanaa taisi tulla lausuttua, kun meni se lautanen tuhannen sirpaleiksi lattialle. :) No, uutta putkeen sitten vaan! Kiitos vain, niin ihanan blingbling-lamppu! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...