sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Uusia kynttilälyhtyjä...

En nyt sitten ymmärrä, miten siinä nyt sillai oikein tarkalleen ottaen taas kävi. Kun ihan vain lähdin viemään kirpparille lisää tavaraa myyntiin ja hakemaan iltapalavärkkiä (suom. -tarvikkeita) kaupasta. Kas, palasin reissultani kynttilöiden ja kolmen uuden kynttilälyhdyn kanssa. Muistin kyllä iltapalatarpeetkin. :D

Ajattelin, että käynpä pikaseen yläkerran Tarjoustalossa, jos siellä olisi siivoustarvikkeita, kuten vaihtopää wc-harjaan jne. Löytyi vessaharjan vaihtopää, mutta löytyi myös tämä upea lyhty puoleen hintaan eli vitosella! Eihän sitä nyt voinut hyllyynkään jättää. Tummanharmaa metallinen lyhty on n. 35 cm korkea ja siinä on lasit sivuilla. En nyt oikein huippukuvaa saanut parvekkeen hämyssä. Kyllä se kamerajalusta on seuraavana hankintalistalla. Kamerasta se ei enää ole kiinni. :D
Sitten Arabian kauppakeskuksen alakerrassa menin seuraavaksi Tiimarin ohi ja päätin käydä sielläkin pikaisesti ihan vain katselemassa. No. Siellähän oli erä kynttilälyhtyjä -70%! Näille kerrassaan söpöille lyhdyille jäi hintaa vain 3,50 euroa kappaleelta. Siis oikeasti! Sitten aloin ankarasti miettiä, että otanko yhden ison vai kaksi pientä ruskeaa koristeellista metallilyhtyä. Sen verran pystyin järkevään ajatteluun, että iso on liian iso, en keksinyt sille mitään järkevää paikkaa yhtäkkiä. Kun taas kaksi pientä löysivät heti ajatuksissani paikkansa olohuoneesta television molemmilta puolin kaiuttimien päältä. Asia oli sillä selvä. Ja koska kaikki kynttilätkin olivat -20 % alennuksessa, tarttui mukaani myös pari isoa kynttilää. Musta ja kullanvärinen.

Siinä vaiheessa, kun tajusin kantavani pussia, joka sisältää kolme (3) kynttilälyhtyä, päätin suoriutua siltä seisomalta ruokakauppaan ja kotiin.

Mutta eivätkö olekin hienot uudet lyhdyt! :) Tuikun valosta syntyy myös kiva varjo vaaleaan seinään.

2 kommenttia:

  1. Juuri tuosta syystä meillä on mies hoitanut kauppa ostokset tässä kuussa. Minekään en kykene kävelemään hyvien tarjousten ohi ;)

    VastaaPoista
  2. Joo ei pysty ei kykene ja näin siinä sitten käy! :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...