lauantai 7. tammikuuta 2012

Aleee-ale-ale-aleee, tidididiii, tidididii...

...vai miten se biisi nyt meneekään. Oleee-ole-ole-olee, tai jotain. Ettekö te sen nyt tiedä, se perinteinen futismatsihoilotus! Se onkin ainut, mitä futiksesta tiedän. :D Olipas kerrassaan hieno aasinsilta nyt näihin tällä hetkellä kuumimmillaan käynnissä oleviin alennusmyynteihin. Jepulis, jutut sen kuin vain paranee. Mutta siis asiaan.

Viime viikolla jouluilemasta palatessamme kerrankin oltiin liikkeellä autolla Etelä-Pohjanmaalta Helsinkiin keskellä kirkasta arkipäivää, joten pääsin käymään Lennolin tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä kolmostien varrella. Ja mikä parasta, alennusmyyntien aikaan! Lennolin tuotteita olen ennemminkin hehkuttanut, esim. meidän makuuhuoneen uusia tyynyjä esitellessäni. Kaupasta kotiutuivat nämä ihanuustyynyt Kylie Minoguen suunnittelemasta Kylie at Home -mallistosta, puoleen hintaan! :) Taitavatkin jäädä olohuoneeseen makuuhuoneen sijaa. Sopii sen verran kivasti tuo samettipinta nojatuolin kanssa.Lisäksi ostin makuuhuoneeseen nämä koristetyynynpäälliset vitosella kappale. Ei paha! Päällinen on huopamaista kangasta, josta on tehty kukkia pintaan. Tosin kotona huomasin, että varastossani valmiina olleet sisätyynyt ovat kokoa 40 x 40 cm, kun nämä päälliset ovat 50 x 50 cm. No, iskin kaksi pienempää tyynyä sisään, niin toimii toistaiseksi. Vähän nuo kulmat vain lerpsottaa... :)Haaveilin ja hipelöitsin myös tätä Virva-päiväpeitettä mustana olohuoneeseen sohvan päälle, mutta vaikka isoin koko 270 x 280 cm oli alennuksessa (-20 %), se maksoi silti n. 200 €. En raaskinut ostaa, vaan se jäi nyt kaivelemaan. Ehkäpä joskus sitten... :)Jalasjärveltä matkamme jatkui kohti Helsinkiä ja seuraavaksi pysähdyimme Tampereella. Siellä piipahdimme Gigantin (ei löytynyt mitään, kun ei ollut akkuja Nikonin kameroihin) lisäksi Lielahden Citymarketissa. Siellä oli sopivasti joulukoristeet ja -valot puoleen hintaan, niin sittenhän hamstrasin sieltä kivan kasan. Löysin esimerkiksi semmoiset verkkotyyppiset valot, joista olen haaveillut. Pitää testata niitä asap! Ja toivossa elän, että jospa ensi jouluna saisin sitten oman joulukuusen, kun sitä varten on jo tähti ja koristeita ostettuna. Ai että miten niin blingblingiä meidän kuuseen tulossa paljettien ja kultakimalteen muodossa... :DLisäksi mukaan tarttui muutama kirjakin, yllättäen kuvausopas. :)Tässä tähänastinen saldoni alemyynneistä. Katsotaan, tuleeko jatkossa lisää esittelyitä... :)

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi noi Kyliet on mahtavat!!! Ja ne on todellinen löytö... :) ALEt on ihan pelkkää säästöä. ;)

    IMAGE :)

    VastaaPoista
  2. Niin ovat, vähän blingblingiä kehiin! :) Siis sehän on ihan fakta, että kun löytää alejuttuja, niin siinä vain säästää ihan tolkuttomasti rahaa! :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...