sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ensimmäinen haasteeni!

Sain ensimmäisen haasteeni Ninian maailmassa -blogin Hanna-Riikalta. Kiitokset, tämä on kivaa! :) Kerron siis tässä postauksessa kymmenestä viime vuoden parhaimmasta, hauskimmasta, ihanimmasta tai kamalimmasta mutta mieleenpainuvimmasta muistosta ja tapahtumasta vuodelta 2011. Lisäksi ohjeistettiin kertomaan myös mahdollisista toiveista, odotuksista ja miksei lupauksista vuodelle 2012. Ihan random-järjestyksessä tulevat, eivät ole paremmuusjärjestyksessä. No niin, here we go! :)

 1. Täytin maagiset 30 vuotta vappuna. Vaikka ikä on vain numeroita, niin silti se jotenkin pisti ajattelemaan. En nyt mistään kriisistä puhuisi, mutta on vain tullut ajateltua kaikenlaista, esim. että neljättä kymmentä tässä nyt käydään, huh. :) Muistan, kun joskus ehkä 13-14-vuotiaana (tai jotain sellaista) ajattelin, että sitten kolmikymppisenä minulla on mies, lapsia, omakotitalo, hyvä työura jne. Koirasta en ole ikinä haaveillut. :D No, mies minulla on, muuten reilun viidentoista vuoden takaiset suunnitelmat eivät ihan pidä paikkaansa. Mutta on sitten sen verran paljon ihanampi mies rinnalla, että korvaa nuo muut suunnitelmat. <3 <3 <3


 2. Iso asia viime vuonna oli, että reilun kolmen vuoden yrittäjyydestä siirryin työntekijäksi. Vapaus määrätä omista työajoista ja tekemisistä katosi sen siliän tien. Mutta jos tässä nyt kypsytellään hetki aikaa ja mietitään rauhassa tulevaisuutta, niin kuka tietää, jos saan joskus palata takaisin yrittäjän elämäntapaan. Sitä kuitenkin suorastaan rakastan, hullu kun olen. :)

 3. Vietimme mieheni kanssa reilun viikon kolmikymppisjuhlamatkallani Irlannissa. Irlanti on ihana maa! Mistä tulikin mieleeni, että en ole täällä ihan kaikkia juttuja reissustamme vieläkään kertonut... Noo, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) Autoilimme ympäri Irlantia ja näimme paljon. Mahtava matka!


 4. Maaliskuun alussa muutimme uuteen kotiin, olemme viihtyneet tosi hyvin! Aina aluksi muuton jälkeen uusi lähiseutu tuntuu niin oudolta ja tekisi mieli vain mennä käppäilemään takaisin sinne, missä ennemmin asui. Mutta nyt taas en voisi kuvitella palaavani takaisin, olemme siis ihan hyvin tänne kotiutuneet.

 5. Elokuussa minulta paloi käämit kilotaisteluni kanssa ja päätin vihdoin tosissani tehdä asialle jotain. Jouluun mennessä olen onnistunut laihduttamaan 10 kg ja projekti jatkuu myös tänä vuonna. Siinä siis lupaukseni uuteen vuoteen! :)

 6. Hyppäsin elämäni ensimmäisen laskuvarjohypyn kesäkuussa. Sain tandemhypyn mieheltäni synttärilahjaksi. Kokemus oli niin mahtava ja ikimuistoinen! Siitä alkoivatkin haaveet laskuvarjohyppykurssista ensi kesänä. Katsotaan kuinka säästöprojekti etenee, että saan "pikkuhilut" kasaan kurssia varten. :)


 7. Olimme tyttöjen reissulla Riikassa pidennetyn viikonlopun syksyllä. Riika on tosi kiva kaupunki! Juuri sopiva tällaiseen minilomaan ja hengähdystaukoon. Vanha kaupunki on kaunis, upeita vanhoja rakennuksia.


 8. Nautiskelimme vuoden mittaan muutamaan kertaan myös mökillä. Se vain sitten on ihanaa! Minäkin olen sen verran rauhoittunut näin iän myötä, että jaksan siellä nykyään oleskella vaikka kuinka kauan. Joitakin vuosia sitten ajatuskin viikosta keskellä ei mitään, sai aikaan oikeastaan vain kylmiä väreitä. Mutta nyt mökötän, kun pitää lähteä pois. :)


 9. Nyt tänä vuonna 2012, toivoisin löytäväni uuden suunnan elämälleni työuran suhteen. Muutenhan kaikki on kunnossa. :) Toivon, että vihdoin näin kolmikymppisenä keksisin, miksi haluan tulla isona. Vanhat unelmat ja suunnitelmat kun eivät enää oikein ole ajankohtaisia ja mielenkiintoisia. Ehkä tämä tästä, kun vain malttaisi odottaa!

 10. Aloitin Pinkki työhuone -blogin heinäkuussa ja samalla tiellä ollaan ja jatketaan edelleen! :) Olen aina tykännyt kirjoittamisesta, vaikka en sitä ammatikseni olekaan ikinä tosissani haaveillut. Nyt saan toteuttaa itseäni sitten täällä höpötellen kaikkia juttuja. Blogi on myös samalla niin kuin päiväkirja, johon tallennan mukavia juttuja. Ja tottakai on hienoa aina välillä vain hengähtää kaikesta ja uppoutua hetkeksi blogien maailmaan eli tutummin blogistaniaan. Kiitos siis kaikille teille, jotka luette näitä turinoita! Olette ihania! :)

Heitän tämän haasteen eteenpäin Inanaalle (White & Fresh), Outille (Hyypiön elämää) ja Lumolle (Lumo Lifestyle), mutta kivaa olisi lukea myös muidenkin viime vuodesta. Ei kun muistelemaan! :)

3 kommenttia:

 1. Jeee! Ihania muistoja :).

  Mä olen ihan super kateellinen tuosta laskuvarjohypystä. Haluaisin ihan mielettömästi mennä, mutta mutta.. Ehkäpä vielä joskus. Kerro heti kun taas menet!!

  VastaaPoista
 2. KÄÄK! Luin tätä mielenkiinnolla ja samalla mietin et ei hitto, jos mä saan tän... mitä ihmettä mä keksin viime vuodesta?! :D No ei, haaste otetaan vastaan ja palaan aiheeseen heti kun keksin noita asioita. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna-Riikka: Kyllä suosittelen niiiiin lämpimästi tuota laskuvarjohyppyä, jos vain vähänkin kiinnostaa! :) Se oli aivan käsittämättömän hieno kokemus. Kuljin monta päivää sen jälkeen suu typerässä virneessä. :D Kerron toki, toivottavasti ensi kesänä saisin aikaiseksi ja pääsisin kurssille! :)

  Inanaa: Mulla meinasi seitsemän kahdeksan muiston kohdalla tulla ongelma, että mitä vielä keksisin, mutta kyllä se siitä sitten taas lähti sujumaan. Joutui loppuviimeksi karsimaan jotakin poiskin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...