tiistai 10. tammikuuta 2012

Sisustusihanuuksia: Sia Home Fashion

Jotenkin eksyin Sia Home Fashionin kotisivuille kuolaamaan kaikkia ihanuuksia mitä heidän mallistostaan löytyy. Ja löytyihän sieltä. Sian mallistoa myyvät Suomessa ainakin Sokos-tavaratalot. Tässä Sia Home Fashionin kuvastosta lainattuja kuvia teillekin ihasteltavaksi! :) Ja tästä suoraan kuvastosivulle.

Tässä kuvaston kansilehti. Nuo lyhdyt... Haluan!

Jokin tuossa tapetissa kiehtoo minua. Hieno! En tietty laita pahakseni upeita metallisia tai teräksisiä whatever tuolia ja kampauspöytääkään. :)

Aika kiva tunnelma tässä kuvassa! Ehkä sitä joskus omistaa tuollaisen kivetyn pation jossain kivilinnan takapihalla... :)

Astiatkin ovat ihan jees, eivät nyt ehkä ole meille muuttamassa, mutta tämä terästarjotin voisi kotiutua vaikka heti.

 

Upea tuo iso kynttilälyhty! Samoin lasit. Ihanan raffi tyyli!

Yritän parhaani mukaan kopioida tämän kuvan kirjastosalitunnelmaa meidän olohuoneessa Ikean tummanruskeilla Billy-kirjahyllyillä lasiovineen... :D Köyhän naisen Boknäs siis. Tällainen tumma sisustus on niin hieno!

Söpö tuo vasemmanpuolimmainen valokuvakehys! Ja on upea lamppukin.

Sitten KUN :D meillä on uima-allas, niin roudaan sinne tuollaisen upean valkoisen sohvan ja juuri tuollaisia värikkäitä tyynyjä. Nuo creepy pääveistokset jätän kyllä pois, muuten ihana tyyli! :)

Huoh, miten upeita kynttilälyhtyjä.

2 kommenttia:

  1. Tunnun nyt kiinnittävän huomiota valaisimiin; ihana tuo kirjaston jykevärunkoinen pöytälamppu. Hakusessa on tällä hetkellä kuitenkin sirompia valaisimia ikkunalaudalle, nykyiset ovat vähän liiankin rimpulat...

    VastaaPoista
  2. Oi onko teillä ikkunalaudat! Hienoa! :) Meillä täällä 70-luvun talossa ei niitä harmillisesti ole. Edellisessä kodissamme 50-luvulla rakennetussa talossa ikkunalaudat oli ja niille sain laittaa kaikkea kivaa, tykkäsin kovasti. Mutta pitää keksiä nyt sitten muita koristelukohteita. :D Tuo Sian jykevä pöytälamppu on kyllä niin hieno. Sopisi meille olohuoneeseen niin hyvin, mutta vapaata paikkaa ei oikein (vielä) ole. :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...