torstai 12. tammikuuta 2012

Kahvimylly

Tiedättekös, mikä on nyt meidän isännän uusin lelu keittiössä? Joululahjarahoilla hankittu Bodumin kahvimylly. :) Tulee kyllä ihan helkutin hyvää kahvia, ei siinä mitään! Ei nyt kyllä joka aamu keitellä itse jauhettua kahvia, kun yhdestä (!!) desistä papuja tulee ihan 5-6 kupillista kahvia. Ja siinä yhdessä muutamia euroja (?? en tiedä tarkkaa hintaa...) maksavassa kahvipapupussillisessa nyt ei niin kauhean montaa desiä papuja ole. You can do the math. Mutta on se mukavaa silloin tällöin herkutella hyvällä kahvilla! :)


Myllyssä saa valita espressokone- (vas.), suodatin- (kesk.) tai pannujauhatuksen (oik.). Sitten se rupsuttaa max. 20 sekuntia ja kahvipavut on jauhettu. Ihana tuoksu tulee... :)

Pavut laitetaan isoon maljaan, josta ne sitten valuvat tuon pienen läpän tai mikä lie alle varsinaiseen myllyyn. Kahvijauhe tulee myllystä lasikuppiin, jossa on reiällinen muovikansi. 

2 kommenttia:

  1. Nam nam. Olen tässä kovasti koittanut vähentää kahvinjuontia, joten meille ei moisia laitteita tule ;).

    Blogissani odottaa sinua haaste :)

    VastaaPoista
  2. Joo ei sitten kannata hankkia! :) Mulla menee joskus kahvista maha sekaisin, mutta eipä ole kertaakaan mennyt näistä vähän laadukkaammista kahveista. Että pitänee vissiin testata montako kupillista pitää tällaista kaffia juoda, että tulee se huono olo. :D

    Jeeee! Mun eka haaste!! Kivaa, kiitos! :) Käynpä tutustumassa!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...