perjantai 20. tammikuuta 2012

Leffavinkki: The Son of No One

Vuokrattiin viime sunnuntain "ratoksi" tällainen The Son of No One -leffa, jota tähdittivät mm. Channing Tatum ja vanha kunnon Al Pacino. Tatum on nähtävästi nuori Bruce Willis, koska en erottanut hänenkään kasvoiltaan kuin yhden ilmeen (ks. kuva alla), max. kaksi.


Tatumin (Jonathan 'Milk' White) elämän pitäisi olla kunnossa, vaimo ja pieni lapsi, talo ja työ poliisina. Mutta sitten alkaakin paljastua kaikenlaista konstaapeli Whiten nuoruudesta ja siitä se ajatus sitten lähtee. Al Pacino (Detective Charles Stanford) ja Ray Liotta (Captain Marion Mathers) liittyvät läheisesti tapahtumien kehittymiseen.


Konstaapeli Whiten vaimoa näyttelee Katie Holmes (Kerry White) ja nähdäänpä mukana myös Juliette Binoche sivuroolissa lehtinaisena. Ihmettelin vain, että miten näinkin hyvällä näyttelijäkaartilla on saatu aikaiseksi suhteellisen tylsä elokuva. Anteeksi nyt vain suorapuheisuuteni. Ovat saaneet jopa Pacinon lytistettyä, vaikka yleensä tykkään hänen roolisuorituksistaan, huippunäyttelijä kun on. Dito Montiel on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan, joten häntä saamme siis "kiittää" tästä flopista.


Eipä minulla sitten enempää tästä filmistä, katsokaa jos tykkäätte, en kovin lämpimästi suosittele. Parempiakin elokuvia on tehty! :)


Kuvat on lainattu www.imdb.com ja traileri www.youtube.com.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...