tiistai 31. tammikuuta 2012

Haaste: Kahdeksan asiaa minusta

Sain White & Fresh -blogin Inanaalta haasteen kirjoittaa itsestäni kahdeksan asiaa, joita kukaan ei vielä tiedä. O-ou! :) Mitäköhän sitä nyt sitten paljastaisi... No, täältä pesee!

Kuva: www.pinterest.com
 1. Minusta piti alun perin tulla muusikko, aloitin viulun- ja pianonsoiton 7-vuotiaana. Valmistuinkin muusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta ja opiskelin sen jälkeen musiikkia ammatikseni vielä vuoden ajan ammattikorkeakoulussa. Muusikon hommat kuitenkin jäivät, kun yrityselämä vei mukanaan ja totesin, ettei musiikki sittenkään ole mun juttuni.

 2. Vaikka olen lopettanut soittamisen jo muutama vuosi sitten, saatan vieläkin tirauttaa pari pientä kyyneltä keikoilla ja konserteissa, joissa haluaisin olla myös lavalla mukana soittamassa. Varsinkin, jos on muusikkokavereita lavalla. :) Mutta heti palautan mieleeni kuitenkin sen muusikon arjen eli jatkuvan treenaamisen, josta ei nauti, jos ei ole intohimoa. Ja juuri se palo musiikin tekemiseen minulta puuttuu.

 3. Olen 174 cm pitkä, muita mittoja en ole kertomassa. :D


 4. Vielä reilu vuosi sitten olin ihan addiktoitunut Farmville- ym. Facebook-peleihin. Sitten yhtenä kauniina päivänä kyllästyin totaalisesti ja lopetin, enkä ole sen koommin pelannut. Muutama päivä sitten kävin Farmville-maatilallani pitkästä aikaa katsomassa ja ajattelin, että josko rupeaisin taas pelaamaan. Mutta ei huvittanut yhtään! Ihan kummallista, aikoinaan suurinpiirtein näin unia Farmvillestä ja mitä tilallani seuraavaksi tekisin. Ja nyt on ihan täysi stoppi. Muutenkin olen aina silloin tällöin tämmöinen ääri-ihminen, että eipä se sinänsä ole minut tuntien mikään yllätys. :D

 5. 18-vuotiaana eräänä kauniina kesäpäivänä ajoin ojaan autollani, kun minulla oli ollut kortti pari kuukautta. Keskityin radion säätämiseen ja sitten kokemattomana kuskina ratti alkoi kääntyä vastakkaiselle kaistalle ja seuraavaksi tajusinkin olevani melkein vastakkain ison rekan kanssa. Eipä siinä muuta kuin ensireaktiona raju ratin kääntäminen oikealle --> auto alkaa heittelehtiä kuivalla vilkkaalla tiellä (tapahtui heinäkuussa) --> päädyin ojaan --> matkalla ojaan kaadoin suht ison puun (suosittelen kuitenkin moottorisahaa puiden kaatamiseen) --> auton nokka törmäsi penkkaan ja auto kiepsahti takaperän kautta katolleen. Minulle ei fyysisesti tullut muuta kuin naarmuja polviin, kun lyhyen hameen kanssa kömmin autosta ojan pohjalta ylös. Henkisesti olikin toinen juttu, mutta siitäkin on selvitty ja olen ajanut autoa siitä lähtien. Enkeleitä kuitenkin oli matkassa, kun selvisin vain naarmuilla ja pienillä niskakivuilla. Sain aikaan melkoisen sirkuksen, kun tottakai tiellä oli vilkas liikenne. Paikalle saapuivat poliisi (jolle puhaltaessani muistan sopertaneeni juoneeni aamulla vain appelsiinimehua), paloauto, palopäällikön auto, tsiljoona ohikulkijaa ja luonnollisesti minun tuurillani paikallislehden toimittaja --> seuraavassa lehdessä komeilikin sitten "nuoren naishenkilön" kuljettama valkoinen Ford Escort ETUSIVULLA jos oikein muistan. Jep jep. :D

 6. Haaveilen omasta yrityksestä. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja toiminkin yrittäjänä muutaman vuoden ajan. Nyt on vaikeaa olla ihan vain työntekijänä, mutta siihenkin tottuu. Vielä joskus rupean yrittäjäksi, ihan varmasti... :)


 7. En pitkään uskaltanut juoda ollenkaan punaviiniä, koska minulle tuli siitä helposti huono olo. Maha meni sekaisin jo muutamasta kulauksesta. Nyt olen kuitenkin rohkaistunut kokeilemaan enemmän ja ruoan kanssa pystyn nautiskelemaan jo parikin lasia. Myönnän kerran kokeilleeni kolmannenkin lasin (joululahjoja paketoidessani :D) ja silloin maha rupesi ilmoittelemaan itsestään. Että pidän punaviinit vain sitten max. kahdessa lasissa jatkossa! :)


 8. Minulla on laktoosi-intoleranssi. Testailen aina säännöllisin väliajoin tavallisilla tuotteilla, että onko tauti vielä tallella ja onhan se. :D Oireita kun ei enää nykyään usein tule, kun melkein kaikkialla ruoat ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia. Muille kanssakärsijöille muuten vinkiksi: kokeilkaa tuotteita, jotka on valmistettu muualla kuin Suomessa. Minulle ei ainakaan tule oireita! Äskenkin ostin Pirkan maustamatonta jogurttia, joka on valmistettu Virossa, eikä mahani reagoinut mitenkään. Mutta jos syön Valion Suomessa tehtyä vastaavaa jogurttia, joka ei ole vähälaktoosista, auta armias. Vähälaktoosisia tai laktoosittomia Valion ja Ingmanin tuotteita pystyn syömään, mutta en tavallisia. Toinen vinkki: syökää maitotuotteita, jotka on valmistettu paikan päällä suomalaisella maatilalla tai suoraan niiden tuotteista, ilman Valion tai Ingmanin käsittelyitä. Suoraan tuoreesta lehmänmaidosta tehty pannukakku (eli pohojalaasittain kropsu) ei aiheuttanut minulle myöskään mitään oireita. Kolmas vinkki: kokeilkaa huonon olon uhallakin :) pienten meijereiden tuotteita. Esimerkiksi pystyn juomaan ilman oireita Suomessa tehtyä Ilmajoen meijerin maitoa. Uskokaa tai älkää. Nämä vinkit ovat n. 15 vuoden kovan empiirisen tutkimuksen tuloksia. Olkaa hyvät! :)
Semmoista! Tulipa nyt sitten kerrottua totuuksia itsestäni! :) Haastankin nyt seuraavat bloggaajat kertomaan itsestään, olisi kivaa kuulla teistä lisää! :) Mukavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanasti kerrot itsestäsi... :) Haaste on tosi hauska, otan sen mielelläni vastaan.
  Meidänkin perheessä soitetaan paljon viulua ja pianoa (tyttäreni kylläkin) ja se on mielettömän ihanaa, kun osaa soittaa kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) Kiva kuulla, että teidänkin perheessä musiikki soi. Tyttärelläsi on hyvä harrastus! :)

   Poista
 2. Kuten jo blogini kommenteissa totesitkin, niin vastasin juuri tänään siihen samaan haasteeseen myös Inanaan haastamana. Vastaukset ovat täällä
  http://valuakuvasa.blogspot.com/2012/01/haaste-kahdeksan-asiaa-minusta.html
  Nämä kiertelevät nyt ristiin rastiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosiaan hieman liian myöhässä! :) Mutta ei se mitään, kiitos silti vastauksistasi, niitä mielenkiinnolla luin! :)

   Poista
 3. Nyt on haaste luettavissa... ;)

  http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/02/haaste-8-asiaa-minusta.html

  IMAGE :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...