torstai 31. toukokuuta 2012

Essie-kynsilakat

Ajattelin postata vähän erilaisen postauksen, en hirveästi mistään kauneudenhoitotuotteista kirjoittele, kun eivät niin kuulu kiinnostuksen kohteisiini. Mutta nyt oli pakko! :)

Monessa paikassa on jo vaahdottu Essie-kynsilakoista. On ollut mainoksia, blogikirjoituksia jne. Ajattelin ensin, että mistäköhän moinen innostus johtuu, kynsilakka kuin kynsilakka. Uteliaisuuteni kuitenkin vei voiton, kun Sokoksen 3+1-päivillä Essie-lakat olivat tarjouksessa. Ostin "all in one base" -aluslakan ja yhden värillisen kynsilakan (näin alkuun).Enää en ihmettele Essie-lakkojen hehkutusta! Tästedes en taida käyttää mitään muuta lakkamerkkiä. Aluslakka levittyi tosi hyvin ja kuivui nopeasti. Lupaus "45 % vahvemmat kynnet 5 päivässä" jää vielä nähtäväksi, mutta "välittömästi 88 % sileämmät kynnet" piti ainakin jonkin verran paikkansa. En sillai sen tarkemmin mittaillut, että prosenteista olisin ihan varma. :D

Seuraavaksi lakkasin pari kerrosta värillisellä lakalla. Sävyn nimi on "angora cardi", tarkemmin luonnehdittuna "a creamy, deep dusty rose". Tykkään ihanasta sävystä! Lakka levittyi todella hyvin, lakka on aika paksua, joten se "jämähtää" helposti paikalleen. Olen varsinainen tunari lakkaamaan itse kynsiäni, hermot palaa AINA, kun lopputuloksesta tulee epäsiisti. Nyt onnistuin! Uskomatonta! :) Jäljestä tuli myös tasainen, yksikin kerros olisi voinut riittää, mutta laitoin kaksi varmuuden vuoksi.


Kehtasin jopa ottaa nyt kuvan itse taiteilemistani kynsistä! :) Muut luottokamani kynsien kanssa on tietenkin kynsilakanpoistoaine, johon dippaan tuota vasemmalla näkyvää "kynsikynää" tai mikä lie virallinen nimitys. Kynän päässä korkin alla on kova terävänmuotoinen sieni, jolla on helppo siistiä ylitse roiskuneet lakat. Meikäläisen tärisevillä käsillä on taipumusta roiskia lakkaa pitkin sormia, siksi todella tarpeellinen apuväline. Laivalta löysin noita kynsilakkalappuja, putsaavat helposti lakat pois kynsistä! Ovat myös hyvin öljyisiä, joten eivät kuivata kynsiä.

4 kommenttia:

 1. Minäkin ihastuin Essien kynsilakkoihin ikihyviksi, kun kokeilin niitä kaverin luona. Törkyhintaisiahan ne ymmärtääkseni on, enkä olekaan koskaan käsittäny, miksi pitäis maksaa kynsilakasta euroa enempää. Mutta nyt olen valaistunut. Kolmen kerroksen kynsilakka (alulakka, värillinen lakka ja päällilakka) sai kynnet pysymään hyvinä VIIKON. Esittelinki viikonlopun pippaloissa minun viikon vanhaa lakkausta naisihmisille, ja kaikki oli sillen OOOOOOO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, pikkuruinen puteli maksaa muistaakseni 10-15 euroa. :) Mutta sama juttu, munkin _itse tehdyt_ lakkaukset pysyivät kauan! Näköjään lakoissa on eroja. :)

   Poista
 2. En tiedä, onko myös lakkaajassa eroja, sillä mulla essie ei pysy! Alus- ja päällyslakasta huolimatta lakka lähtee lohkeillen isoina paloina jo seuraavana päivänä lakkauksesta =( Ehkä en vain osaa tai mulle ei ole tarkoitettu näitä kalliita lakkoja, sillä halvat kyllä pysyy kynsissä pitempään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkaajissakin on eroja joo, en ole ollenkaan parhaimmasta päästä, kärsivällisyys ei riitä! :D Mutta olen myös oppinut, että kynsissäkin on eroja! Nimittäin silloin kun minulla oli rakennekynnet, niin geelikärjet eivät pysyneet kynsissäni sitten millään, vaikka pariin kertaan koitin. Mutta akryylikynnet pysyivät sitten mukanani muutaman vuoden. :) eli nyt vain löytämään Se Oikea kynsilakka, joka pysyy hyvin, ja jämähtämään siihen merkkiin for good! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...