perjantai 4. toukokuuta 2012

Synttäriarvonnan voittaja on...

...Viivi Kirjeitä Decolle -blogista kommentillaan: "Täältä tullaan kolmella arvalla mukaan! :) Ja täällä ehdoton lemppari on muffinsit, eli kuppikakut. Ja mahtavana kakkosena tulee kaiken maailman kuivakakut! :)" Paljon onnea Viiville! :)

Arpoja tuli yhteensä 32 kpl (tupla- ja tripla-arvat mukaan lukien) ja Random.org arpoi sitten voittajaksi numeron 30.


Kuppikakkutarjotin siis sopinee ainakin kommentin perusteella aika hyvin Viiville, lisäksi mukaan lähtee kasa suklaata. :) Kiitos kaikille osallistuneille, parempaa arpaonnea seuraavalla kerralla! :)

Oli pakko nappaista kuvat eilisestä sushisuorituksestani, olen niin ylpeä itsestäni! En nimittäin ikinä ennen ole ihan itse ja yksin väkertänyt susheja. Aina ollaan miehen kanssa yhdessä niitä tehty. Nyt vain tuli niiiiin mahdoton sushihimo, niin sain päähäni ruveta tekemään niitä itse. Sushivärkit meiltä löytyy aina kaapista. :)

Täytteiksi tuli ensimmäiseen caesarsalaattia, toiseen vain halloumia ja kolmanteen paprikaa, halloumia ja juustodippikastiketta. Tämä viimeisin oli suosikkini! :)
2 kommenttia:

  1. Et voi uskoa, mikä mieletön sushi himo mulla on. Syyskuussa tässä taloudessa ei taideta syödä muuta kuin susheja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella! :D Sushi on siitä jännä, ihan kuin suklaa, kun siihen tulee joskus vain niin mahdoton HIMO, pakko saada! :) Onneksi sulla on siellä hyvä sushimestari pyöräyttelemään makeja ja nigireitä! :D

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...