perjantai 4. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award

Jösses, kun tuntuu hyvältä! :) Sain nimittäin The Versatile Blogger Award -tunnustuksen peräti kolmesta blogista!! Niiiiiiin kivaa! Suuret kiitokset teille, eli littleB:lle Littlebigthings-blogiin, J:lle Talo Kotimetsässä -blogiin ja IMAGElle Image black and white -blogiin!!! Olette ansainneet tunnustuksenne! :)


Tunnustuksen säännöt menevät näin:

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksesta.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi.


Elikäs nyt niitä faktoja peliin.

 1. Haaveilen laskuvarjohyppykurssista! Viime kesänä hyppäämäni tandemhyppy jäi niin mieleeni, se oli jotain kerrassaan uskomatonta!!! :)

 2. Haaveilen myös moottoripyöräkortista. Saas nähdä, viimeistään sitten viidenkympin villityksessä... :D

 3. Luovuin rakennekynsistäni, nyt minulla on ihan vain tavalliset "tynkäkynnet". Saas nähdä, koska pamautan laitattamaan kynnet uudelleen... :)

 4. Inhoan kylmässä vedessä uimista! Talviturkkini heitän mahdollisesti heinä-elokuussa, kun järvivesi alkaa olla lähellä 25 astetta. Silloinkin harkitsen. Kauan. :D Avantouimarit ovat mielestäni täysin seinähulluja.

 5. En tiedä, mikä minusta tulee isona. Kouluttauduin muusikoksi ja musiikkialalle, mutta musiikki ei enää tunnu omalta jutulta. En enää välttämättä haluaisi opiskelemaan, haluaisin tehdä nyt töitä. Mutta mitä töitä, kas siinäpä pulma... Toivon, että ajatukseni nyt tästä kirkastuisivat ja saisin vuosisadan liikeidean, että voisin perustaa oman yrityksen (ja lähteä nykyisestä työpaikastani).

 6. Minua on aina sanottu "siksi rauhalliseksi" meistä kahdesta sisaruksesta. Kuulemma nykyisin asia ei välttämättä enää ole niin. Mene ja tiedä sitten miksi lähipiiri niin sanoo. :D Jaossa ollut temperamentti on siis löytänyt minutkin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D Myönnetään, kiihdyn nykyään nollasta sataan paljon nopeammin kuin esim. 15 vuotta sitten. Teininä olin oikeasti rauhallinen ja kiltti, nykyään kuulemma en niinkään! Haha! :D

 7. Haaveilen muuttavani ulkomaille, vaikka vain pariksi kuukaudeksi. Mutta kun en halua sinne yksin lähteä, työt pitävät miehen kuitenkin täällä Suomessa. Olisi pitänyt vain uskaltaa/saada aikaiseksi lähteä vaihtoon tms. silloin nuorena, olisi saanut tämänkin tarpeen tyydytettyä. :)

Semmoisia huimia paljastuksia! :D Tässä sitten tunnustus eteenpäin, olkaatten hyvä! Aurinkoista viikonloppua!


14 kommenttia:

 1. jes jes, tänks! :)
  kivat jutut sulla. Mä ajoin MP kortin 30 v villityksessä, en oo katunu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) Oioioioi, kade oon sun MP-kortista!!! :) Se on vaan niin epäreilua, kun ollaan näin nuoria, että pitää suorittaa se kortti erikseen. Mun äiti ja mummakin saisivat ajaa (auto)ajokorteillaan moottoripyörää ilman erillistä koulutusta, kun ovat ne saaneet silloin aikoinaan. :D

   Poista
 2. Voi kiitos, mä oon jo ehtiny tekemään paljastuksia, mutta kumarran ja kiitän huomioinnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämähän on kiertänyt jo monessa blogissa, ymmärrän kovasti! Eipä kestä, ole hyvä vain! :)

   Poista
 3. Kiitos paljon tunnustuksesta! Mahtava ilta on ollut kaiken kaikkiaan, kun Suomi voitti vielä jääkiekossakin.:) Voi lähteä hyvillä mielin nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! :) Joo niin kuulemma voittivat, mies raportoi minulle! :) Itse olin konsertissa illalla, että siinä minun kiinnostukseni aste. :D Mutta hyvä näin, toivottavasti jatkuu leijonilla samaan tahtiin! :)

   Poista
 4. Mäkin oon alkanut haaveilemaan ulkomaille lähdöstä, ei pysyvästi vaan vähäksi aikaa. Saas nähdä tuleeko koskaan tilaisuutta toteuttaa, tuntuu vähän et se juna meni jo, ois pitänyt nuorena lähteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama! :) Toivottavasti tulisi meille vielä mahikset lähteä! :)

   Poista
 5. Kyllä sie vielä ehdit ulkomaille - koskaan ei oo liian myöhäistä! Eikä ne siipan työt täältä kotimaasta karkaa, vaikka pari kuukautta muualla viettäisittekin! Been there, done that. Kyse on lopulta vain rohkeudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, te jos ketkä sen tiedätte! :) Rohkeudesta joo ja lisäksi mun tapauksessani neuvottelutaidoista rakkaan siippani suhteen. :D

   Poista
 6. Ps. Niin, ja jos jäät odottamaan mahista, niin saat odottaa sitä lopun elämäsi :) Valinta on sinun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Vois ehkä vähän vähentää tuota erittäin peripohojalaasta "mitä muutkin nyt ajatteloo" -tuumaamista. :)

   Poista
 7. Kiitos! Omassa blogissani tosin juuri ehdin omat tunnustukseni julkaista. Minä olen myös ajanut mp-kortin 3-kymppisenä. Kyllä se kannattaa käydä ajamassa - mitään kivoja asioita ei kannata elämässään lykätä. Niin kuin tuo ulkomaille muuttaminen. Älä pähkäile, tee mitä haluat ja nauti elämästäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tarvitse toiseen kertaan faktoja keksiä, ole hyvä vain! :) Kiitos sanoistasi, ihanaa kannustamista! Jospa tässä nyt vain rupeaisin rohkeutta keräämään noiden haaveiden toteuttamisten kanssa. Päivittyyhän tämä blogi ulkomailtakin... :D

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...