keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Täällä taas!

Kyllä tämä elämä tästä näyttää menevän eteenpäin omalla painollaan, vaikka kaikenmoista koettelemusta mukanaan tuokin. Päivä kerrallaan!

Mukavaa palata tänne oman blogin pariin, kun uusia lukijoita on putkahtanut Google Readeriin ja Blogloviniin. Kivaa!!! :) Tervetuloa kovasti!

Aivan kerrassaan ihania viime päiviä ollut! Meillä on näyttänyt mittari parhaimmillaan 32 astetta, mutta silloin kyllä aurinko taisi vähän paistella mittariin. :) Todellisuudessa eli varjossa mittari on pysytellyt 20-22 asteessa. Ihanaa! Kyllä se kesä sieltä tulee.

En vielä ole saanut aikaiseksi parvekkeelle laittaa kesäkukkia. Onneksi sain nimipäivälahjaksi (toisen nimen siis) mieheltäni hienon auringonkukan! Siinä varressa on vielä monta aukeamatonta nuppua, joten komeita kukkia lienee luvassa lisää. Ellen sitten onnistu jotenkin sössimään kastelua... :D


Ostaa pätkäisin sitten iPhonen, olen siitä jo kauan haaveillut. Nämä kuvailut suoritin Hipstagram-appsilla. Todella hyvä kamera siinä kyllä on! Ja aikaa saa kulumaan vähintäänkin riittäväksi kaiken maailman appseja testaillessa... Akkua pitää ladata harva se päivä, kun leikin uudella lelullani. :) Mutta en vaihtaisi muuhun puhelimeen enää!

Ennen talvea istutin tuollaisen havupuun parvekkeelle ja se näyttää selvinneen hyvin talvesta. Niinkin hyvin, että on pukannut jo lisää kasvua oksiinsa! Yhtenä päivänä huomasin, että kovasti vaaleanvihreää uutta oksaa oli tulon päällä. Enpä siis heitäkään sitä pois, katsotaan kuinka isoksi se päättää kasvaa kesän aikana! :) Kanervista sen sijaan voisin jo ehkä luopua... :D

Aurinkoisia päiviä ja palaillaan taasen!


6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin :).

  Muutaman kerran jo kävin katsomassa, että joko jaksat jatkaa. Elämä jatkuu, kaikesta huolimatta. Kaunis kesä edessä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Niin se on, ei tässä auta jäädä paikoilleen. Täällä aurinko paistaa ja ulkona on vieläkin 18 astetta auton mittarin mukaan. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. kiva kuulla susta! Ihania kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Welcome back <3 Ihanaisia aurinkoisia päiviä sinne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...